Smart shop pogledaj sve »

Popularno!

Juicy Jay's rolica - Jamaican Rum

19
49kn
Pogledaj više »

Vaporizer - za drugačije iskustvo pušenja!

Black Leaf Titan vaporizer - Crna/Crvena boja

Popust 10% 799,00kn

719
00kn

Za ugodnije pušenje...

'actiTube' filteri s aktivnim ugljenom SLIM - 50 komada

Popust 5% 58,99kn

55
99kn

Retro Shisha

Aladin Shisha Retro / 48cm

Popust 15% 469,00kn

399
00kn

TRIP blunt ;)

Juicy Jay's Blunt Limited Edition TRIP

Popust 25% 16,90kn

12
70kn

Dostupno odmah!

Juicy Cherry Vanilla blunt / 2 komada u pakiranju

Popust 25% 16,90kn

12
70kn

Dostupno odmah!

Mala metalna lula/privjesak

Popust 42% 59,00kn

34
00kn
Pogledaj više »

Online Smart shop / Headshop - Nargile, mrvilice, bongovi...

Smart shop ( ili kako ga mnogi zovu, Shisha shop ili Head shop) nudi velik izbor različitih proizvoda za konzumaciju duhana te atraktivnu ponudu odjeće, bedževa, marama i detalja za uređenje doma s popularnim motivima Boba Marleya, Jamajke i sličnim smart shop motivima. U bazzarovom smart shopu možete pronaći više od 1.600 različitih artikala. Spomenuti ćemo samo najpopularnije, dok cijelokupnu ponudu možete pronaći na stranicama Smart Shop-a.

Mrvilice (grinderi)

Mrvilice (grinderi) možemo podijeliti u nekoliko kateogrija:
  • Metalni grinderi najčešće su izrađeni CNC mašinama za savršenu preciznost. Metalni grinderi mogu imati od 2 dijela pa čak do 5 dijelova. Svaki dio ima svoju funkciju. Najčešće se koriste metalni grinderi od 4 dijela - kvalitetno sito za veće komadiće te posuda za pelud. Najčešće se uz grinder dobije i mini strugalica za pelud.
  • Drveni grinderi Drveni grinderi takozvane su standardne mrvilice, naravno jer su prve mrvilice bile drvene... Za razliku od metalnih grindera, drveni grinderi se obično sastoje samo od dva dijela.
  • Akrilni grinderi Izrađeni su od akrila, i najveći plus im je pristupačna cijena ali nisu toliko kvalitetni koliko drveni ili metalni grinderi jer može doći do pucanja zubaca usljed velike količine mljevenja.

Bong

Bong je sprava koja se koristi za pušenje duhana ili drugog suhog bilja, a služi kao filtracija. Bong je sličan Hookah-i ali je najčešće manje veličine i lakše se prenosi. Najpopularniji su stakleni bongovi , ali u zadnje vrijeme popularni su i akrilni bongovi.

Vaporizer

Vaporizeri su također sprave za pušenje duhana ili drugog suhog bilja a najveća razlika (odnosno prednost) pušenja sa vaporizerom je činjenica da se suho bilje grije (a ne pali) i samim time isparava i stvara paru. S obzirom da se udiše para a ne događa se izgaranje, lakše se puši i nema toliko štetnih utjecaja kao klasično pušenje bilja koje se pali. Vaporizeri su u svijetu postali popularni legalizacijom marihuane u medicinske svrhe ali se i dalje najčešće koriste za pušenje duhana. Vaporizeri su puno skuplji od ostalih sprava za pušenje ali pružaju sasvim drugačiji užitak.

Dostava u cijeloj Hrvatskoj: Zagreb, Split, Dubrovnik...

Proizvodi iz Bazzar shopa dostavljaju se Hpekspresom i to u cijelu Hrvatsku uključujući i otoke: Zagreb, Rijeka, Split, Osijek, Pula, Dubrovnik, Zadar, Šibenik, Velika Gorica te otoci Krk, Hvar, Brač, Korčula, Lastovo, itd. Tagovi: Smart shop, Smart Shop Zagreb, Rijeka, Split, Dubrovnik, vaporizer, grinder, mrvilica, bong, rizle, nargila