Inovacija na tržištu

NOVO Duracell Optimum baterije - da vaši uređaji i igračke 'žive' dulje

Ove baterije u određenim uređajima duže traju, a u drugima daju dodatnu snagu - primjerice kod autića na daljinsko upravljanje.

NOVO Duracell Optimum baterije - da vaši uređaji i igračke 'žive' dulje

Stigle su Duracell Optimum baterije, AAA alkalne baterije s najboljom izvedbom! Radi se o Duracellovoj najvećoj dosadašnjoj inovaciji: nova Duracell Optimum alkalna baterija ima novi katodni sustav koji pruža duži životni vijek u određenim uređajima, ili dodatnu snagu u drugim uređajima.

Uživajte duže s kućanskim aparatima i igračkama uz ove baterije koje u određenim uređajima duže traju, a u drugim uređajima daju dodatnu snagu - kao na primjer kod autića na daljinsko upravljanje.

Osim vrhunskog trajanja baterija Duracell Optimum novost je i pakiranje u stilu knjige - nema više kotrljajućih baterija po kuhinjskim ladicama! Pakiranje ima vratašca i organizirane odjeljke u unutrašnjosti pa baterije ostaju praktično i sigurno uskladištene do trenutka za korištenje. Nakon što istrošite svoje baterije, možete ih ponovo odložiti u početno pakiranje gdje ćete ih čuvati do reciklaže. 

 Uz to, pakiranje se može 100% reciklirati i sadrži 0% plastike.