Ecoflow generatori

Uređaji s kojima možeš puniti mobitel gdje god se nalaziš

Stavi EcoFlow u ruksak i uživaj u dostupnoj struji gdje god se nalaziš.

Uređaji s kojima možeš puniti mobitel gdje god se nalaziš

Ne moraš se odreći života u pokretu ili rada u prirodi i aktivnog korištenja omiljenih uređaja poput mobitela ili laptopa. Znaš li da postoje uređaji, generatori, pomoću kojih možeš puniti cijeli niz drugih uređaja; od pametnih telefona pa do solarnih instalacija pogodnih za kampere, jedrilice, vikendice, kao i sve ostale situacije boravka na otvorenom gdje je struja slaba ili je uopće nema. EcoFlow generatore možeš kupiti na Bazzaru, a u nastavku donosimo koji generator bi poslužio tvojim potrebama.

EcoFlow River Mini Wireless

Uz EcoFlow model River Mini  možeš napajati 8 uređaja odjednom, a zahvaljujući težini od svega 2,85 kg lako se prenosi na bilo koje drugo željeno mjesto. Dovoljno je lagan da ga ubaciš čak i u u ruksak i poneseš bilo gdje za uvijek dostupnu energiju. River Mini Wireless ima opciju bežičnog punjenja, dovoljno je staviti uređaj na vrh i kreće punjenje.

Ovaj EcoFlow uređaj ima snagu od 300W (napon od 600W) što znači da može napajati 99% tvojih uređaja kao što su telefoni, prijenosna računala, svjetla i ventilatori.

EcoFlow baterijski generator Delta Mini

Delta Mini predstavlja novi standard baterijskih generatora, a kompatibilan je sa širokim spektrom uređaja pa možeš satima imati izvor napajanja gdje god se nalazio. Punjenje uređaja od 0 do 80% traje manje od sat vremena. EcoFlow patent X-Stream tehnologija omogućuje EcoFlow uređajima da se pune brzinom 10 puta većom od uobičajenih baterijskih generatora na tržištu. Uz sve to, Deltu mini možeš kontrolirati putem mobitela/ aplikacije. 

Punjenje uređaja može se vršiti preko zidne (kućne) utičniceautopunjača te solarnih panela uz koje koristite besplatnu i čistu energiju sunca. EcoFlow Delta Mini ima sve priključke koji će ti trebati za napajanje bilo kojeg uređaja bilo gdje tako da ćeš se uvijek osjećati kao kod kuće.

Ovi proizvodi su prije svega sigurni za korištenje, praktični, bez velikih troškova održavanja i namijenjeni su ekološki osviještenim korisnicima, u usporedbi s dizelskim generatorima. 

EcoFlow baterijski generator Delta

Delta se može napuniti do 80% za manje od 1h, što znači da se do 100% može napuniti za manje od sat i pol vremena. Delta može napajati osnovne uređaje bez obzira jeste li kod kuće ili na otvorenom - mikrovalne pećnice, hladnjake, sušila za kosu, prijenosna računala, telefone, električne tave i još mnogo toga. 

U savršenim uvjetima sunčeve svjetlosti, Delta se može potpuno napuniti sa sljedećim postavkama solarnih panela: 1x 110W solarni panel: 14-28 sati; 2x solarni panel od 110W (u nizu): 7-14 sati; 3x solarni panel od 110W (u nizu): 5-10 sati; 4x 110W solarni panel (paralelno): 4-8 sati.

EcoFlow 110W Solar Panel

Za rad bez prekida tu su solarni EcoFlow paneli - samo otvorite solarni panel i počnite hvatati solarnu energiju u nekoliko sekundi i na taj način napunite svoj prijenosni baterijski generator, ali i električne uređaje koji su priključeni na njega. 

Solarni paneli napravljeni su od učinkovitih monokristalnih stanica te su kompatibilni s većinom solarnih generatora. Solarni EcoFlow panel od 110W prijenosan je, sklopiv i kompaktan, težak samo 4 kgZašto EcoFlow? U usporedbi s drugim solarnim panelima značajno je to da se paneli mogu povezati paralelnim kablovima i dati veću snagu vašem prijenosnom baterijskom generatoru. 

Torba proizvoda može se koristiti kao nosač što omogućuje pozicioniranje solarne energije u bilo kojem smjeru ili orijentaciji, omogućavajući povezivanje više solarnih panela bez ikakvih prepreka.

Pogledaj cijelu ponudu EcoFlow generatora i panela i iskoristi slobodu spajanja na struju!