Hrvatski proizvod

Jastuk za psa kojeg je izabrala popularna TikTokerica

Psić popularne TikTokerice ima problema s kičmom, stoga je anatomski jastuk hrvatskog branda Design4Pets bio savršen odabir!

Jastuk za psa kojeg je izabrala popularna TikTokerica

U Bazzaru volimo životinje i zato im želimo omogućiti najbolju ponudu u našoj kategoriji kućnih ljubimaca. Kad se ljubav prema psima i mačkama spoji s domaćim proizvodom, imamo dobitnu kombinaciju koja se zove Design4Pets

Design4Pets hrvatski je proizvođač jastuka za pse ili mačke koji prilikom odabira materijala za izradu jastuka stavlja naglasak na visoku kvalitetu korištenih materijala, tkanine s visokim obrtajnim ciklusom, jednostavno održavanje i punila koja se primjenjuju u izradi tapeciranog namještaja i madraca.

Zdravstvene potrebe ljubimaca na prvom mjestu

Modeli su slagani vodeći se zdravstvenim i dobnim potrebama pasa ili mačaka, a rađeni su kako bi se uklopili u razne stilove interijera pa tako govorimo o modernom, retro ili industrijskom štihu. 

Kako je sve počelo: 'Prijateljima se svidio jastuk kojeg smo napravili za psa'

'Naša djeca obožavaju životinje i nije bilo upitno čime se trebamo baviti, sada smo više zajedno, zajedno snimamo kampanje, obilazimo prodajna pet mjesta, razgovaramo', otkrivaju iz design4pets branda i dodaju još jedan razlog nastanka cijele priče - njihov pas Kann koji je postao ravnopravni član kućanstva. 'Nitko ne zna najbolje od nas potrebe našeg psa. Napravili smo prvi jastuk za psa, a on se svidio svim našim prijateljima. Tako je nastao Design4Pets', dodaju. 

TikTokerica @annie.xo.xo: Jastuk je pun pogodak, Flori ima problema s kralježnicom

Upravo njihov jastuk za svog je psa na Bazzaru odabrala i hrvatska TikTokerica @annie.xo.xo, a odlučila se za model ortopedskog Design4Pets jastuka zima/ ljeto

'Jastuk je predivan i totalno se uklapa u naš stan, za razliku od prošlog. Ono što je bitnije od izgleda je da je jastuk ortopedski, a to mi je bilo dosta bitno jer je Flori prošle godine imala problema s kralježnicom', ispričala je Annie svojim fanovima i dodala da su se njezinom psiću prošle godine uklještili živci. 

'Bio je kaos, vjerujem da će ovaj jastuk biti pun pogodak', istaknula je Annie i otkrila par detalja o samom psećem krevetiću. 

Odvojivi nadmadrac praktičan za automobil, navlake se lako skidaju za pranje

'Jastuk se sastoji od jastuka i nadmadraca i ono što je super je što su odvojivi, na primjer, mogu uzeti nadmadrac sa sobom u auto kad negdje idemo. Navlake su vodootporne i mogu se vrlo lako skinuti i oprati, za razliku od starog krevetića koji je bio patnja za pranje', ispričala je Annie i pokazala kao njezina Flori sada uživa u svom novom kutku. 

Je li vrijeme za kupnju novog krevetića za tvog psa? Pogledaj cijelu ponudu branda Design4Pets!