Za ugodne trenutke kupanja

Majushka kozmetika za bebe

Majushka kozmetika za bebe

Motivirani željom da bebe i djeca dobiju najbolju njegu kreirana je linija proizvoda Majushka Shù shù Baby & Kids

Što je sve u novoj Majushka kolekciji? Baby 2 u 1 šampon i kupka, body losion i vlažne maramice imaju nježan Shù Shù miris koji će trenutke kupanja i njege učiniti neodoljivim i ugodnim.

2in1 SHAMPOO & BUBBLE BATH šampon i kupka - baby 2 u 1 šampon i kupka ostavlja kožu i kosu mekom i podatnom, ne isušuje kožu i ne nadražuje oči. Kupka sadrži i nježne prirodne sastojke za čišćenje kože, koji su izuzetno blagi za kožu, a nositelji su i ECOCERT i COSMOS certifikata. Idealni su za njegu beba. Bez parabena, silikona i bojila.

BODY LOTION nježni losion za njegu tijela - Body losion namijenjen je za svakodnevnu njegu osjetljive dječje kože. Hrani i umiruje kožu lica i tijela. Zahvaljujući aktivnim sastojcima pruža mekoću i umiruje nježnu i osjetljivu kožu.

Pomaže u jačanju hidrolipidnog sloja kože. Losion je lagane i kremaste teksture te ugodnog mirisa. Nakon nanošenja brzo se upija i ne sadrži parabene. Zahvaljujući laganoj formuli sa organskim shea maslacem koji posjeduje ljekovita i umirujuća svojstva, blagotvorno djeluje na kožu, dok vitamin E pomaže u održavanju elastičnosti kože. Organska kamilica umiruje i njeguje osjetljivu dječju kožu. Bez parabena, silikona i bojila.

PASTA ZA ZUBE BABY&KIDS pasta mliječne zubiće štiti od karijesa i čini zube jakima i zdravima. Djeluje protiv karijesa i jača zubnu caklinu. Pasta ima fini okus jagode koji djeca obožavaju. Pasta neutralizira šećere i kiseline u dječjim ustima i time štiti od nastanka karijesa. Sadrži organsku kamilicu koja umiruje i štiti desni. Ne sadrži flour, SLS, šećer, parabene, konzervanse.

MAJUSHKA SHU SHU BABY & KIDS WET WIPES - Maramice prilagođene nježnoj koži beba. Idealne su za nježno čišćenje osjetljive kože i kože sklone alergijama. Hipoalergeno i dermatološki testirane. Ne sadrži štetne sastojke i izuzetno je blaga za osjetljivu kožu od samog početka. Bez alkohola, bez parabena. pH neutralne, posebno meke maramice. 

Biorazgradive maramice za bebe od prvog dana, 40 komada u pakiranju.


SAMO NAJKVALITETNIJI SASTOJCI ZA BEBE I DJECU

Organski shea maslac odličan je izbor za njegu osjetljive dječje kože budući da ne potiče nikakve alergijske reakcije. Može se koristiti za svakodnevnu njegu novorođenčadi, ali i kožnih problema kao što su pelenski osip i tjemenica. Pomaže zadržati vlagu i smanjiti gubitak vode stvarajući barijeru na površini kože.

Ekstrakt kamilice organski. Osnovno svojstvo kamilice je umirenje i njega. Umiruje upalne procese, omekšava i njeguje tkiva.

Cink oksid štiti osjetljivu dječju kožu (ima antiseptički učinak). Cink djeluje protiv iritacija na koži, ogrebotina, površinskih oštećenja, kao zaštita u pelenskoj regiji i na svim pregibima kože.

Ekstra djevičansko maslinovo ulje se koristi za njegu kože, pogotovo za suhu kožu te njegu kože beba i male djece. Bogato je vitaminom E i ostalim prirodnim antioksidansima, zbog čega ima regenerativni utjecaj na tkiva. Omekšava i njeguje, potiče zacjeljivanje kože te je idealno za osobe koje imaju problema sa suhom i prhutavom kožom.

Vitamin E pomaže koži u zadržavanju prirodne vlažnosti, posjeduje antioksidativna svojstva koja sprječavaju djelovanje slobodnih radikala. Ubrzava proces zacjeljivanja kože.

Decil glukozid i natrijev lauroil laktilat su kombinacija prirodnih i nježnih sastojaka koji čiste bez iritecije i isušivanja kože. Obje komponente potječu iz prirodnih, lako obnovljivih resursa. Izuzetno blag za kožu (amide free, sulfate free, EO free) – ECOCERT i COSMOS certificiran.

Pčelinji vosak je čudo prirode. Njegov rok trajanja je praktički vječan. Bogat je vitaminima topivim u mastima, posebno A vitaminom. Glavne prednosti su mu što štiti kožu od isušivanja te pruža zaštitu od brojnih vanjskih čimbenika, zahvaljujući čemu ona zadržava svoju vlažnost i čvrstinu.

Sadrži sastojke koji su pojačivači lipidnog sloja kože koji stvara intenzivan osjećaj hidratacije i omekšavanja kože. Dobiveni su od 100% prirodnih, obnovljivih sirovina i odobreni od strane COSMOS-a.

Pogledaj sve Majushka i Majushka baby proizvode!