Annie.xo.xo

Zavirili smo u TikTok profil uz koji ćete odmah početi čistiti

Zlatni rudnik inspiracije za čišćenje ima hrvatska TikTokerica Annie koja je do vrtoglavih 490 tisuća pratitelja došla upravo zbog čišćenja i pospremanja.

Zavirili smo u TikTok profil uz koji ćete odmah početi čistiti

Čišćenje ili volite ili ne volite, ali od njega, nažalost, pobjeći ne možete. Čist i uredan dom dobar je za higijenu i zdravlje, ali i raspoloženje.

Zlatni rudnik inspiracije za čišćenje ima hrvatska TikTokerica Annie koja je do vrtoglavih 538 tisuća pratitelja došla upravo zbog čišćenja i pospremanja. Zavirili smo u njezin TikTok feed i evo što smo otkrili!

'Svi znate koliko sam ja opsjednuta fugama u kupaonici, s obzirom da su bijele više su prljave, nego čiste, ali napokon sam im stala na kraj uz Bissell SteamShot Titanium parni čistač s Bazzara. Točno je onakav kakav sam htjela. Ja vam nisam fan onih velikih parnih čistača koji izgledaju kao usisavači, najviše zato što nemam prostora za skladištenje. Ovaj mali Bissellov model idealan je za moje potrebe. Para mu je fantastična i bez puno truda sam riješila fuge', opisala je Annie svoje iskustvo s popularnim Bissellovim parnim čistačem

Koliko voli čišćenje Annie je otkrila izjavom da joj je draži unboxing paketa s Bazzara, nego paketa od omiljenog modnog branda. Otkrila je da svakih par mjeseci naruči veliku dostavu proizvoda za čišćenje i održavanje. 'Onda sam mirna neko vrijeme. Meni vam je ovo jedan od načina uštede jer ne odem u drogeriju i ne kupim još 10 stvari koje mi zapravo ne trebaju, a često imaju neke akcije i pakete i onda mi je to povoljnije nego kupovati posebno, a i ne moram tegliti sve ovo do doma', ispričala je Annie. 

A što se sve nalazi u tim veliki paketima koje Annie naručuje? Henkelovi proizvodi poput:

- tekućeg Perwolla za crno i šareno rublje

- Perwollove kapsule za pranje rublja koje Annie drži u prozirnim spremnicima

- Somat proizvodi za strojno pranje posuđa; Somat sol za suđericu, deterdžent te Somat tablete za perilicu suđa

- Silan Sensitive kreiran za osjetljivu kožu, pogodan i za bebe

K2r Colour Catcher maramice za skupljanje boje tijekom pranja rublja

Annie ima naviku redovito brisati police hladnjaka i to prije kupnje novih namirnica kako bi sve bilo uredno i čisto. 'Malo mi je dosadno čišćenje frižidera jer moram sve izvaditi, pregledati sve rokove i obrisati sve police i pregrade. Za čišćenje hladnjaka koristim samo deterdžent za suđe i običnu vodu', rekla je Annie koja voli i organizaciju pa u svom hladnjaku koristi i popularne organizatore s Bazzara.

I na kraju, ne zaboravite ponekad oprati i same uređaje s kojima čistite i perete, poput usisavača i perilice rublja. 'Kad sam zadnji put objavila čišćenje perilice video je izgorio', rekla je Annie koja je nabrojala koje sve dijelove svoje perilice i sušilice rublja u jednom čisti, a objasnila je i na koji način pere perilicu. 'U bubanj ulijem sodu bikarbonu rastopljenu u vrućoj vodi, a u ladicu u koju se stavlja tekući deterdžent ulijem alkoholni ocat i upalim program za čišćenje', ispričala je Annie. 

Sve za čišćenje i pospremanje u svom domu pronađi na Bazzaru!