Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni 23330-56  slika 1
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni 23330-56  slika 2
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni 23330-56  slika 3
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni 23330-56  slika 4
Russell Hobbs logo

Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni 23330-56

Šifra proizvoda: 3KQD56

Trenutno nedostupno

S vatreno crvenom bojom kućišta, koja će pobojati svaku kuhinju, naš Colours Plus 2 Slice toster objedinjuje eleganciju i impresivan niz karakteristika. Spajajući šarenu eleganciju i funkcionalnost, vatreno crveno kućište tostera unosi iznimnu...

Pročitaj više

Slični proizvodi

S vatreno crvenom bojom kućišta, koja će pobojati svaku kuhinju, naš Colours Plus 2 Slice toster objedinjuje eleganciju i impresivan niz karakteristika. Spajajući šarenu eleganciju i funkcionalnost, vatreno crveno kućište tostera unosi iznimnu kvalitetu u svaku kuhinju. Funkcija odmrzavanja, ekstra široki utori za tost i praktična rešetka za podgrijavanje peciva donose jednostavnost i svestranost za vaš stol, svaki dan.

Pečenje tosta je sada do 50% brže*, što znači da uvijek imate vremena za barem jedan brzinski tost. Podešavanje stupnja pečenosti znači da je tost uvijek 'baš kakav i treba biti' za svakog korisnika. Jednostavno pojačajte ili smanjite stupanje pečenosti, prema vašem ukusu i vrsti kruha koji pečete.

Ekstra široki utori su fantastični za deblje kriške kruha i za peciva. Praktične funkcije za odmrzavanje i zaustavljanje ciklusa pečenja pružaju vam iznimnu kontrolu pečenja dok ugrađeni prostor za kabel i protuklizne nožice omogućuju sigurno i uredno pečenje tosta.

Provjera statusa pečenja

Ova praktična funkcija omogućuje vam da provjerite stanje tosta bez da prekidate ciklus pečenja.

Karakteristike:

Tehnologija brzog pečenja

Provjera statusa pečenja

Podešavanje stupnja pečenosti

Držači visoko podižu tost

Podloga za mrvice može se skinuti

Jamstvo: 24 mjeseca

Trenutno nedostupno