Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni izduženi 21391-56 slika 1
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni izduženi 21391-56 slika 2
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni izduženi 21391-56 slika 3
Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni izduženi 21391-56 slika 4
Russell Hobbs logo

Russell Hobbs Toster COLOURS PLUS crveni izduženi 21391-56

Šifra proizvoda: A325R9

Trenutno nedostupno

S vatreno crvenom bojom kućišta i ekstra dugim utorima za tost, naš Colours Plus Long Slot 2 Slice toster fantastično peče kriške kruha bilo koje veličine, objedinjujući boju i izvrsnu funkcionalnost. Ekstra dugi utori su napravljeni za...

Pročitaj više

Slični proizvodi

S vatreno crvenom bojom kućišta i ekstra dugim utorima za tost, naš Colours Plus Long Slot 2 Slice toster fantastično peče kriške kruha bilo koje veličine, objedinjujući boju i izvrsnu funkcionalnost. Ekstra dugi utori su napravljeni za ravnomjerno pečenje većih kriški, pa nema potrebe za prekidanjem procesa pečenja i okretanjem tosta kako bi se ravnomjerno ispekao.

Uz funkciju odmrzavanja i s praktičnom rešetkom za podgrijavanje peciva, ovaj toster donosi jednostavnost i svestranost za stol, svaki dan. Podešavanje stupnja pečenosti znači da je tost uvijek 'baš kakav i treba biti' za svakog korisnika. Jednostavno pojačajte ili smanjite stupanj pečenosti, prema vašem ukusu i vrsti kruha koji pečete. S rešetkom za podgrijavanje peciva za kroasane i žemljice, doručak više nikada neće biti osrednji. Praktične funkcija za odmrzavanje i za prekid ciklusa pečenja vam pružaju apsolutnu kontrolu nad pečenjem.

Karakteristike:

Podešavanje stupnja pečenosti

Držači visoko podižu tost

Podloga za mrvice može se skinuti

Jamstvo: 24 mjeseca

Trenutno nedostupno