26%

Traka za trčanje Xplorer B-PRO 8.1 CONNECT

Šifra: 906777
8.499
00kn
11.499,00 kn

708 kn/mjesečno AMEX AMEX

 • Besplatna dostava!
 • Dostupno odmah
 • Dostava kroz 1-3 radna dana
Kategorija Sport i sportska prehrana / Traka za trčanje
Brand Xplorer
Motorna traka za trčanje B-PRO 8.1 omogućava vježbanje u udobnosti Vašeg doma. Snažan motor od 3ks omogućava brzinu do 22kmh sa podesivim nagibom do 15 stupnjeva. Ugrađena amortizacija osigurava udobnost pri trčanju i olakšava opterećenje zglobova, a jednostavan mehanizam za sklapanje omogućuje lagano premještanje u bilo koju prostoriju.

nagib

Traka dolazi sa 36 predefiniranih, jednim podesivim, i 3 korisnička programa. Sve to može se pratiti na velikom ekranu od 7 inča.

konzola

U traku su ugrađena 2 zvučnika, da ne vježbate u tišini. Moguće je spajanje preko bluetootha sa vašim pametinim uređajima, a traka je kompatibilna sa fitness aplikacijom. (Anyrun, Kinomap Fitness)

legendatepih

 • Instalirajte aplikaciju Kinomap Fitness (iOS) i spojite se pomoću bluetooth-a sa Xplorer B-PRO trakom za trčanje. Kad se registrirate kao korisnik, možete početi koristiti aplikaciju.
 • Odaberite lokaciju i rutu kojom želite trčati. Dostupan je velik broj atraktivnih lokacija iz cijelog svijeta, u visokoj HD kvaliteti.
 • Počnite vježbati na svojoj traci za trčanje. Aplikacija će regulirati nagib i brzinu prema ruti koju ste odabrali, dok se na ekranu vašeg mobilnog uređaja reproducira video sa lokacije koju s te odabrali. Aplikacija mjeri sve parametre vaše vježbe i pohranjuje ih.
 • kinomap Specifikacije: Ime: Traka za trčanje Xplorer B-PRO 8.1 CONNECT SKU: 6749 Brand: Xplorer Tip proizvoda: Traka za trčanje Dimenzije sprave u cm: 198 x 92 x 150 Dimenzije tepiha za trčanje u cm: 145 x 51 Maksimalna težina korisnika u kg: 140 Neto/bruto težina sprave u kg: 119/130 Vrsta trake za trčanje: Motorna traka za trčanje Brzina u km/h: 1-22 Podešavanje nagiba: Kompjutersko podešavanje nagiba 0-15% Stupnjevi nagiba: 0-15 Vrsta kompjutera: Električni kompjutor s LCD ekranom Jamstvo: 2 godine Funkcije kompjutera: brzina, kalorije, odo, puls, skeniranje, tjelesne masnoće, udaljenost, vrijeme Snaga motora u ks: 3 Kontaktno mjerenje pulsa: da Fitness cilj: Gubitak težine, Kardio trening, Sagorijevanje kalorija, Trening cijelog tijela, Trening donjeg dijela tijela Upravljački display: 7-inčni LCD ekran sa 36 predefiniranih, jednim podesivim i 3 korisnička programa Dodatna oprema: Anyrun, Kinomap Fitness app, Bluetooth, dva ugrađena zvučnika, Kotačići za lakši transport, MP3, Nosač za tablet EAN code: 3858890773781
  Moguća je brza dostava na području Zagreba: Danas do 21h 69,90 kn
  99,90 kn

  Prlikom kupovine odaberite 'najbržu' vrstu dostave. više info
  PRODAVAČ XPLORER bicikli i fitness oprema
  Pogledaj ostalu ponudu ovog prodavača »
  Slični proizvodi