VIDEO Božićna inspiracija: Koji si tim - zeleni ili bijeli bor?

Božićni ukrasi, uključujući i umjetne borove, dolaze u svim bojama i oblicima, a prevelika ponuda ponekad može otežati odabir. U tom slučaju pomaže božićna inspiracija: iskustva, fotografije i videa drugih kreativaca i zaljubljenika u blagdanske dekoracije.

Uzeli smo stvar (ukrase i kameru) u svoje ruke i sami isprobali sastavljanje umjetnih borova, kao i kićenje. Posebno nas je zanimalo kako će izgledati klasične crveno-zlatne kuglice na zelenom, a kako na bijelom umjetnom boru. Za početak, imate li umjetni bor, proučite pravilo kako ga pravilno postaviti i na taj način izbjeći najčešću pogrešku - da vam umjetni bor kojeg ste kupili ne izgleda kao na fotografiji.

Za zeleni bor izabrali smo snježnu varijantu od 150 centimetara. Bor je praktičan jer ne zauzima previše mjesta, a opet ga ima i više nego dovoljno da unese blagdansku čaroliju u dom ili ured.


Bijeli bor nas je posebno očarao, a slagali smo bijelo drvce od 225 centimetara. Širina bora je zahvalna jer mu je, visini unatoč, lagano pristupiti prilikom stavljanja kuglica te također ne zauzima previše mjesta. 

Kako izabrati umjetni bor? Pročitaj naš VODIČ za kupnju!