Thumbnail 1
Raid Klopka za žohare slika 1
RAID logo

Raid Klopka za žohare

(5)

Šifra proizvoda: 5JV53G

Trenutno nedostupno

Raid Klopka za Žohare uništava žohare učinkovito djelujući tijekom 3 mjeseca. Kontinuirano djeluje 24 sata na dan. Djelotvoran je protiv svih vrsta žohara. Praktičan je za uporabu, ne prlja i nema mirisa.

Pročitaj više

Slični proizvodi

Raid® Klopka za žohare učinkovito uništava žohare, djelujući tijekom 3 mjeseca. Kontinuirano djeluje 24 sata na dan. Djelotvorna je protiv svih vrsta žohara. Praktična za uporabu, ne prlja i nema mirisa. Preporučuje se za odstranjivanje žohara iz stanova, podruma, garaža, barova, kantina, bolnica i ostalih mjesta gdje se pojavljuju žohari. Također je efikasna i na otvorenim prostorima: balkonima, terasama, dvorištima. 

Upute za uporabu:

Odvojite diskove i postavite ih na mjesta gdje ste opazili žohare: u kuhinji, ispod namještaja, sudopera, u kupaonici iza WC-a, umivaonika. Za maksimalnu učinkovitost postavite najmanje 4 diska svakih 12 m2 tretirane površine. Ukoliko imate jako puno žohara postavite dvostruku količinu diskova. Nakon tri mjeseca zamijenite diskove novima kako bi zadržali kontrolu nad insektima. 

PAŽNJA: Može proći nekoliko dana prije nego žohari prepoznaju zamku kao izvor hrane i proizvod počne biti učinkovit. 

Čiste i bez mirisa! 


Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 5 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.