adidas Terrex

Sinonim za udobnost i stabilnost


Udobne planinarske i trkačke tenisice iz linije Terrex stvorene su za bezbrižno kretanje prirodom - korak je stabilan, obuhvat odličan, a vodootporna membrana Gore-tex pomaže da vaša stopala ostanu suha i topla.
Ono što Terrex tenisice čini iznimno popularnim među planinarima je  njihov potplat, stvoren u suradnji s brendom Continental, najvećim njemačkim proizvođačem guma. 
Tako su modeli za trčanje i planinarenje opremljeni gumom, koja pruža iznimno prianjanje na svim površinama, i  u najzahtjevnijim vremenskim uvjetima.

Kupuj po linijama

TERREX SWIFT SOLO - Hiking tenisice

Adidas TERREX AX3 - Hiking tenisice

Prije nego što kupite, dobro je znati koji model odabrati, odnosno, koja Terrex linija je baš za vaše outdoor aktivnosti.

Terrex Swift i Terrex AX3 su lagane, poluduboke, višenamjenske tenisice za lagana pješačenja i za sve vrste staza. Ovi su modeli s osnovnom, neophodnom funkcionalnošću i zaštitom, a super su za kamene podloge.

U tenisicama Terrex Agravic imat ćete potpuni nadzor nad podlogom po kojoj hodate ili trčite. Lagane tenisice koje prilikom kretanja po neuređenom terenu ne opterećuju vaše noge imaju sistem amortizacije Boost™koji na vrlo učinkovit način sakuplja i oslobađa energiju prilikom svakog koraka, stoga je snaga odraza izuzetna.

U principu, svaki od adidas Terrex modela ima razvijenu tehnologiju obuće za neuređene podloge. I dok su pojedini modeli idealni za trčanje, one su prvenstveno udobne planinarske tenisice.

Adidas Terrex Agravic TR - Trekking tenisice 

Terrex tenisice za trčanje