Fitness oprema

Užurbani način života često otežava odlazak u teretanu, ali to ne znači da morate zapostaviti svoje fitness ciljeve. Unosom fitness opreme u svoj dom, možete stvoriti prostor koji će vas poticati na redovite tjelesne aktivnosti. 

Ključni komadi opreme koji će vam pomoći održavati aktivan i zdrav način života kod kuće uključuju: 

Traka za trčanje ili Eliptični trenažer: Ovi uređaji omogućuju kvalitetan kardiovaskularni trening, dopuštajući vam trčanje, hodanje ili vožnju u udobnosti vlastitog doma, bez obzira na vremenske uvjete. 

Bučice i utezi: Bučice i utezi su svestrani alati za različite vježbe jačanja mišića. Prilagodite težinu prema vlastitoj razini kondicije i ciljevima. 

Fitness lopta: Ovi komadi opreme omogućuju raznolike vježbe za stabilizaciju i jačanje jezgre tijela. Fitness lopta je idealna za vježbe ravnoteže, dok Bosu platforma pruža dodatnu dimenziju vježbanju. 

Joga podloga: Neophodna za vježbe istezanja, jačanja i opuštanja. Omogućuje vam prakticiranje različitih yoga pozicija i tehnika disanja u udobnosti doma. 

Fitness trake i elastične trake: Ovi jednostavni, ali učinkoviti alati omogućuju raznolike vježbe za snagu i fleksibilnost. Lagane su, lako se pohranjuju i idealne za vježbanje kod kuće. 

Sprava za veslanje: Izvrstan za kombinaciju kardiovaskularnog treninga s jačanjem mišića leđa, ruku i jezgre. S pravilno odabranom fitness opremom, možete stvoriti učinkovit prostor za vježbanje u udobnosti vlastitog doma. 

Osim što ćete uštedjeti vrijeme na putovanje do teretane, dobit ćete fleksibilnost vježbanja u bilo koje vrijeme koje vam odgovara. Opremite svoj prostor i krenite prema svojim fitness ciljevima već danas! Velika web shop ponuda opreme za fitness i sprava za vježbanje. U prodaji su fitness i body building sprave i oprema te opreme za aerobik, pilates i yogu. Iskoristi akcijske cijene i dostavu na kućnu adresu.

1079 proizvoda u kategoriji Fitness oprema

1.079 proizvoda