Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Najveći shopping centar u Hrvatskoj

Bazzar je sigurna online platforma putem koje prodaje više od 150 provjerenih prodavača

Sigurna kupovina

Mi rješavamo sve eventualne probleme, a vi se samo opustite, jer garantiramo dostavu ispravnog proizvoda koji ste naručili ili vam vraćamo novac.

Naručene proizvode plaćate putem Bazzara, što znači da prodavač ne dobiva novce ukoliko nešto nije u redu. Na taj način vam možemo garantirati mogućnost povrata novca ukoliko je isporučen krivi proizvod, postoji tehnička ili fizička greška, odnosno ako jednostavno želite vratiti nekorišteni proizvod unutar 15 dana*.

Sve na jednom mjestu

Putem naše platforme već prodaje više od 150 provjerenih prodavača koji zajedno nude više od 200.000 proizvoda.

Omogućili smo brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu proizvoda različitih brendova i kategorija na jednom mjestu.

Plaćanja i dostava

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara, a prodavači će sve naručene proizvode poslati direktno na vašu adresu.

Osim plaćanja prilikom preuzimanja, platiti možete i putem PayPala te kreditnim karticama do 12 rata bez kamata. Dostava se vrši kurirskom službom s mogućnošću praćenja pošiljke.


Tko smo mi?

Bazzar smo samostalno kreirali i brendirali na tržištu, a snažno ga razvijamo kroz nove ideje, projekte i poslovne suradnje s provjerenim partnerima čiji aktualni i budući brendovi dijele ambicije našeg. Iza nas ne stoje velike korporacije, već mladi, ambiciozni i kreativni individualci koji zajedno čine uspješan i proaktivan tim koji vjeruje u svoje ideje i ima ih hrabrosti ostvariti.

Pravni podaci

PRATI ME d.o.o. 
OIB: 25041319668 
Pile I. 1, 10000 Zagreb
Adresa elektroničke pošte: [email protected]