Najveći shopping centar u Hrvatskoj

Bazzar je sigurna online platforma putem koje prodaje više od 150 provjerenih prodavača

Sigurna kupovina

Mi rješavamo sve eventualne probleme, a vi se samo opustite, jer garantiramo dostavu ispravnog proizvoda koji ste naručili ili vam vraćamo novac.

Naručene proizvode plaćate putem Bazzara, što znači da prodavač ne dobiva novce ukoliko nešto nije u redu. Na taj način vam možemo garantirati mogućnost povrata novca ukoliko je isporučen krivi proizvod, postoji tehnička ili fizička greška, odnosno ako jednostavno želite vratiti nekorišteni proizvod unutar 15 dana*.

Sve na jednom mjestu

Putem naše platforme već prodaje više od 150 provjerenih prodavača koji zajedno nude više od 200.000 proizvoda.

Omogućili smo brzu, jednostavnu i sigurnu kupovinu proizvoda različitih brendova i kategorija na jednom mjestu.

Plaćanja i dostava

Izaberite način plaćanja koji vam najviše odgovara, a prodavači će sve naručene proizvode poslati direktno na vašu adresu.

Osim plaćanja prilikom preuzimanja, platiti možete i putem PayPala te kreditnim karticama do 12 rata bez kamata. Dostava se vrši kurirskom službom s mogućnošću praćenja pošiljke.


Tko smo mi?

Bazzar smo samostalno kreirali i brendirali na tržištu, a snažno ga razvijamo kroz nove ideje, projekte i poslovne suradnje s provjerenim partnerima čiji aktualni i budući brendovi dijele ambicije našeg. Iza nas ne stoje velike korporacije, već mladi, ambiciozni i kreativni individualci koji zajedno čine uspješan i proaktivan tim koji vjeruje u svoje ideje i ima ih hrabrosti ostvariti.

Pravni podaci

PRATI ME d.o.o. 
OIB: 25041319668 
Pile I. 1, 10000 Zagreb
Adresa elektroničke pošte: [email protected]

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više