Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Nosiljke za bebe

Nošenje djece jedna je od najprirodnijih 
roditeljskih potreba
Nošenje beba iznimno je važno za psihološki i motorički razvoj. Noseći svoje dijete, pomažete mu da osjeti pripadanje, sigurnost, konstantnu podršku i ljubav. 

Marama za nošenje bebe 

Odaberete li klasičnu ili rastezljivu maramu, njihov koncept je u suštini jednak. Marama je dugačak komad dijagonalno rastezljive tkanine ili posebno rađenog pletiva, većinom od pamuka, koji doseže i do 5,5 metara. Razlog velikoj dužini ove nosiljke, je upravo ono čemu služi - da zamotate sebe i bebu na neki od različitih načina vezanja, kako bi osigurali udobnu i kompaktnu nosiljku. 

U marami možete nositi bebu od rođenja, i doista je jedna od nosiljki koja pruža velike mogućnosti, no morate joj posvetiti i dosta vremena, kako biste je naučili vezati na različite načine. Kada se dovoljno posvetite učenju, vezanje marame je kao vezanje čvora na vezicama cipela, uzima vrijeme, ali na njega ne mislite.


93 proizvoda u kategoriji Nosiljke za bebe