Autosjedalice

Istraži najveću ponudu autosjedalica u Hrvatskoj! U ponudi pronađi više od 700 modela autosjedalica za bebe i djecu svih uzrasta. 

Sigurnost vašeg djeteta u automobilu je neprocjenjiva, a autosjedalice za bebe i djecu su ključna oprema za osiguranje iste. Bez obzira na dužinu putovanja, pravilno postavljena autosjedalica značajno smanjuje rizik od ozljeda u slučaju sudara. Raznolikost autosjedalica za djecu odražava se u njihovoj namjeni, koja ovisi o dobi i veličini djeteta. 

Autosjedalice za novorođenčad su kompaktnije i okrenute prema stražnjem dijelu automobila, dok su autosjedalice za stariju djecu veće i okrenute prema naprijed. Tu su i kombinirane autosjedalice koje zadovoljavaju potrebe i novorođenčadi i djece do tri godine. 

Ključno je pravilno instalirati autosjedalicu za maksimalnu sigurnost. 

Dvije metode instalacije su dostupne: korištenje sigurnosnog pojasa automobila ili ISOFIX sustava. ISOFIX sustav uključuje dva pričvrsna elementa na karoseriji automobila i treći na samoj autosjedalici. 

Pri odabiru autosjedalice, pridržavajte se veličine i težine vašeg djeteta, te se uvjerite da ispunjava sve sigurnosne standarde. Uz to, važna je ergonomija i udobnost sjedalice, pogotovo za duža putovanja. U suštini, autosjedalice su obavezna oprema za svako putovanje s djetetom u automobilu. Zato je ključno izabrati odgovarajuću sjedalicu i pravilno je instalirati kako biste osigurali najvišu razinu sigurnosti i udobnosti vašeg djeteta u slučaju nesreće. 

 Odaberite sigurnu i kvalitetnu autosjedalicu od poznatih brendova po posebnim cijenama i uz dostavu na kućnu adresu. Iskoristite priliku za uštedu putem sniženja i akcijskih cijena na odabrane proizvode. Sigurno i brzo kupujte online na bazzar.hr!

816 proizvoda u kategoriji Autosjedalice

816 proizvoda