Autosjedalice

Istraži najveću web shop ponudu autosjedalica u Hrvatskoj! Imamo više od 700 modela autosjedalica za bebe i djecu svih uzrasta.

Autosjedalice za bebe i djecu su esencijalna oprema za sigurnost vašeg djeteta u vozilu. Bez obzira na to jeste li u kratkoj vožnji ili na dužem putovanju, vaše dijete mora biti pravilno osigurano u autosjedalici kako bi se smanjio rizik od ozljeda u slučaju sudara.

Postoji nekoliko vrsta autosjedalica za djecu, a odabir prave ovisi o dobi i veličini vašeg djeteta. Autosjedalice za novorođenčad su obično male i usmjerene prema stražnjem sjedalu automobila, dok su autosjedalice za stariju djecu veće i usmjerene prema naprijed. Postoje i kombinirane autosjedalice koje se mogu koristiti za novorođenčad i djecu mlađu od tri godine.

Važno je imati na umu da autosjedalice za djecu moraju biti instalirane ispravno kako bi pružile maksimalnu sigurnost. Postoje dva načina instalacije: pomoću pojasa sigurnosnog pojasa automobila ili korištenjem ISOFIX sustava. ISOFIX sustav se sastoji od dva pričvrsna elementa koja se pričvršćuju na karoseriju vozila, te trećeg pričvrsnog elementa koji se povezuje s autosjedalicom.

Kada birate autosjedalicu, važno je provjeriti da li odgovara veličini i težini vašeg djeteta te da li ispunjava sve sigurnosne standarde. Osim toga, trebate uzeti u obzir i ergonomiju i udobnost sjedalice za vaše dijete, posebno ako planirate duža putovanja.

Ukratko, autosjedalice su neophodna oprema za svako putovanje s djetetom u automobilu, stoga je važno odabrati odgovarajuću sjedalicu za vaše dijete i pravilno je instalirati u vozilo kako bi se osigurala sigurnost i zaštita vašeg djeteta u slučaju nesreće.

Izaberi sigurnu i kvalitetnu autosjedalicu poznatih brendova uz akcijske cijene i dostavu na kućnu adresu. Iskoristi sniženja i akcijske cijene na odabrane proizvode i uštedi. Kupuj online sigurno i brzo uz bazzar.hr!

754 proizvoda u kategoriji Autosjedalice

754 proizvoda