Dječje igračke

Popularni likovi

STEM

Što je STEM?

Akronim STEM nastao je od početnih slova engleskih riječi koje označavaju science (znanost), technology (tehnologija), engineering (inženjerstvo) i mathematics (matematika) te bismo mogli reći da označava područja koja pokrivaju ove četiri riječi. 

Danas postoje mnoge radionice kojima se nastoji potaknuti djecu da zavole ovo područje, za koje se smatra da predstavlja budućnost, ako ne i sadašnjost, tržišta rada. Neka vaše dijete kroz igru zavoli slaganje i programiranje.

Najbolji poklon za buduće programere

STEMI Hexapod 2018 - Komplet za učenje robotike i inženjerstva

STEMI Hexapod je avantura učenja kroz stvaranje pravog šesteronožnog robota hodača. U kompletu, koji dolazi u kutiji, se nalaze svi potrebni dijelovi i alat. Uz to, korisnik dobiva pristup STEMI online platformi s više od 100 pažljivo...

1.799,99 kn2.499,00 kn


Dječje igračke najbolje je odabirati prema interesima i dobi djeteta. Pedagozi se slažu da postoje najprikladnije igračke za svaku određenu dob, ovisno o motoričkim i kognitivnim sposobnostima djece u toj dobi. Plišani i animirani junaci kao što su likovi iz crtanog filma Frozen, Power Rangers, Ninja kornjače ili Winx tako su najbolji izbor za mlađu djecu, dok će starije oduševiti didaktičke, kreativne ili elektronske igre kao što su lego kocke, roboti ili Play Station igrice. Sve popularnija dječja igračka je i dron na daljinsko upravljanje, koje djeca obožavaju jer omogućuju aktivnu i maštovitu igru. Oduševite svoju djecu zabavnom i maštovitom igračkom koju će obožavati, a koja će za njih biti sigurna i funkcionalna za igru :) Kvalitetne i popularne animirane, kreativne, elektronske i ostale dječje igračke za svaku dob možete pronaći u uvijek atraktivnoj ponudi koju su za vas pripremili naši Bazzar web shop partneri.

Cookies nam pomažu pri pružanju usluga. Korištenjem naših usluga, prihvaćate naše korištenje cookies-a. Saznaj više