Posao u Bazzaru

Najveći smo lifestyle marketplace u Hrvatskoj i u ponudi imamo više od 200.000 proizvoda koje prodaje 700+ prodavača-partnera iz Hrvatske i EU. 

Surađujemo sa najvećim svjetskim brendovima i principalima iz kategorija ljepote, njege, mode, uređenja doma, dječjeg i baby asortimana. 

Prvu beta verziju Bazzar marketplace-a lansirali smo još 2015. godine otkada smo izrasli u najbrže rastući web shop u Hrvatskoj što je 2019. i 2020. godine potvrdito  Deloitte! 

Naš jedinstven pristup, upornost, moćan i inovativan vlastiti software te iskustvo u plasiranju FMCG proizvoda omogućilo nam je da u samo nekoliko godina postanemo najveći lifestyle marketplace u Hrvatskoj. 

Radimo u vlastitim uredima u Zagrebu na Krugama, nemamo dress code, niti korporativne pravilnike ali zato imamo fleksibilno radno vrijeme i opuštenu i veselu radnu atmosferu.

Smatramo da zajednički možemo postići uspjeh samo uz međusobno povjerenje, odgovornost i samostalnost u poslu, te da samo sretan zaposlenik može biti uspješan.

Zbog svakodnevnog rasta poslovanja, tražimo kolegice ili kolege koji bi se pridružili našem timu na sljedećim pozicijama:

MARKETING

Bebe & Djeca

Moda & Ljepota

Dom & Vrt

  • Business Analyst (pozicija otvorena od 1.9.2021.)


KORISNIČKA PODRŠKA


CATEGORY MANAGEMENT

Sport & Slobodno vrijeme

ZooIT

  • Senior Ruby Developer
  • Ruby Developer

FINANCIJE

  • Samostalni knjigovođa
  • Pomoćni knjigovođa

Sviđamo ti se? 

Prijavi se mailom na [email protected] uz napomenu za koju poziciju se prijavljuješ.