Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Posao u Bazzaru

Najveći smo lifestyle marketplace u Hrvatskoj i u ponudi imamo više od 200.000 proizvoda koje prodaje 250+ prodavača-partnera iz Hrvatske i EU. 

Surađujemo sa najvećim svjetskim brendovima i principalima iz kategorija ljepote, njege, mode, uređenja doma, dječjeg i baby asortimana. 

Prvu beta verziju Bazzar marketplace-a lansirali smo još 2015. godine otkada smo izrasli u najbrže rastući web shop u Hrvatskoj. Naš jedinstven pristup, upornost, moćan i inovativan vlastiti software te iskustvo u plasiranju FMCG proizvoda omogućilo nam je da u samo nekoliko godina postanemo najveći lifestyle marketplace u Hrvatskoj. 

Radimo u vlastitim uredima u Zagrebu na Krugama, nemamo dress code, niti korporativne pravilnike ali zato imamo fleksibilno radno vrijeme i opuštenu i veselu radnu atmosferu.

Smatramo da zajednički možemo postići uspjeh samo uz međusobno povjerenje, odgovornost i samostalnost u poslu, te da samo sretan zaposlenik može biti uspješan.

Zbog svakodnevnog rasta poslovanja, tražimo kolegice ili kolege koji bi se pridružili našem timu na sljedećim pozicijama:

Sviđamo ti se? 

Prijavi se mailom na posao @ bazzar.hr uz napomenu za koju poziciju se prijavljuješ.