Posao u Bazzaru

Želiš okrenuti novu stranicu u svojoj karijeri?

U potrazi si za pozicijom koji će ti omogućiti kvalitetan profesionalni razvoj uz primjenu već stečenih praktičnih znanja i vještina?

Imaš snažnu dozu entuzijazma za postati jedan od ključnih pokretača promjene u e-commerce sektoru?

Nudimo ti izvrsnu priliku da se pridružiš timu najvećeg lifestyle marketplace-a u Hrvatskoj, s ponudom od preko 200.000 proizvoda koje prodaje 700+ hrvatskih i EU prodavača-partnera, i koji svoje poslovanje uskoro širi i na tržišta zemalja regije.

Smatramo kako željeni uspjeh možemo postići isključivo zajedničkim trudom, međusobnim povjerenjem te odgovornim pristupom poslu.

Budući da samo sretan zaposlenik može biti uspješan zaposlenik, nudimo ti rad u opuštenoj i veseloj atmosferi koja potiče svježe ideje, slobodu izražavanja i proaktivan pristup poslu.

Nemamo dress code, niti korporativne pravilnike ali zato očekujemo fleksilnost i ekspeditivnost u obavljanju svakodnevnih radnih zadataka.

Ako smo pobudili tvoje zanimanje, a smatraš da se svojim kvalifikacijama uklapaš u navedena očekivanja, možda upravo jedna od otvorenih pozicija u nastavku savršeno odgovara tvom profilu.

Sviđamo ti se? 

Prijaviti se možeš putem e-maila na [email protected] uz napomenu za koju poziciju se prijavljuješ.

Veselimo se potencijalnom kontaktu :)