Bijela tehnika

Bijela tehnika čini osnovu svakog domaćinstva, pružajući neophodnu udobnost i funkcionalnost u svakodnevnom životu. U ovom vodiču, istražujemo različite uređaje koji spadaju pod bijelu tehniku, njihove karakteristike i kako odabrati pravi uređaj za vaše potrebe.

Bijela tehnika podrazumijeva neke od najbitnijih uređaja u kućanstvu

Frižideri tj hladnjaci 

Hladnjaci odnosno frižideri srce su svake kuhinje, ključni za očuvanje svježine namirnica. Suvremeni hladnjaci dolaze s različitim tehnologijama hlađenja, energetskom efikasnošću i raznovrsnim kapacitetima.

Zamrzivači

Zamrzivači su neophodni za dugoročno čuvanje hrane. Oni dolaze u različitim oblicima, uključujući samostojeće modele i zamrzivače koji se ugrađuju. Moderni zamrzivači nude funkcije poput brzog zamrzavanja, energetske učinkovitosti i smanjenja stvaranja inja koristeću NoFrost tehnologiju ili slične moderne tehnologije.

Perilice rublja 

Perilice rublja olakšavaju održavanje čistoće odjeće. Dostupne su u različitim kapacitetima i s različitim programima pranja, uključujući ekološke i brze cikluse.

Sušilice rublja 

Sušilice rublja pružaju brzo i efikasno sušenje odjeće, posebno korisno u zimskim mjesecima ili za one s manjkom prostora za sušenje.

Perilice-sušilice rublja

Kombinacija perilice i sušilice rublja u jednom idealan je izbor ukoliko nemate mjesta ili budgeta za dva odvojena uređaja, a želite iskoristiti sve prednosti sušilice za rublje. 

Perilice posuđa

Perilice posuđa štede vrijeme i energiju, automatski čisteći i sušeći vaše posuđe. Napredni modeli dolaze s različitim programima pranja i opcijama za štednju energije. U našoj ponudi pronađi i tablete za perilicu posuđa po trajno niskim cijenama.

Štednjaci i pećnice 

Štednjaci i pećnice omogućavajući pripremu raznovrsnih jela. Ukoliko birate jedan uređaj, izaberite samostojeći štednjak s ugrađenom pećnicom. Ukoliko pak koristite ugradbene ploče za kuhanje, praktičnije je pećnicu kupiti kao odvojeni uređaj.

Mali kuhinjski aparati 

Iako nisu dio bijele tehnike, mali kuhinjski aparati neophodni su dodatak svakoj kuhinji. Uređaji kao što su mikseri, tosteri, sokovnici i aparati za kavu olakšavaju svakodnevnu pripremu hrane i pića.

2016 proizvoda u kategoriji Bijela tehnika

2.016 proizvoda