Bosch Unlimited: Štapni usisavač s baterijom za do 100 m²

Posao, kuća, obaveze, djeca, kućni ljubimci, hobiji... Mnogima je svakodnevni raspored natrpan, a čišćenje se ne može izbjeći. Uz djecu i kućne ljubimce potrebno je usisavati svakog dana, a kako bi se usisavanje lako uklopilo u tjedni tempo tu su bežični štapni Bosch Unlimited usisavači sa serijama 7 i 8 s kojima možete usisati do 100 metara kvadratnih sa samo jednom baterijom

Zašto Bosch Unlimited?

1. Spreman kad god ga zatrebate 

Dodatna baterija omogućuje produljenje vremena rada pa je tvoj usisavač spreman za svako čišćenje, kad god ga zatrebaš. 

2. Praktična baterija 

Sustav Power for ALL omogućuje upotrebu baterije i na drugim Bosch uređajima koji su dio 18-voltnog Bosch bežičnog sustava Home & Garden

3. Čišćenje na svim razinama

Konačno - jedan usisavač za čišćenje različitih dijelova doma, na svim razinama. S korisnom dodatnom opremom možeš očistiti sve vrste podova, ali i sve vrste površina poput tepiha, stolova, tapeciranog namještaja... 

UPOZNAJ BOSCH ŠTAPNE USISAVAČE KOJE ĆEŠ OBOŽAVATI


BOSCH UNLIMITED 7

Snažan kao usisavač s kablom, a fleksibilan


1. Rukovanje s lakoćom zahvaljujući praktičnim funkcijama kao što su Flex Tube i Quick Stand: 

Uživaj u više raznolikosti! Praktična fleksibilna cijev omogućuje pristup mjestima ispod niskog namještaja bez napora, Easy Parking Clip omogućuje ti da sigurno držiš uređaj na mjestu tijekom pauza, a Quick Stand omogućuje fleksibilno čišćenje s usisavačem dok četka i cijev stoje sami. S otpuštanjem nožice Nozzle Foot Release možeš odvojiti četku od cijevi bez savijanja kako bi se jednostavno prebacio na odstranjivanje mrlja uz pomoć praktične cijevi. To čini Unlimited 7 savršenim za čišćenje svih vrsta podova i površina, kao i teško dostupnih područja.

2. Dulje vrijeme rada: izmjenjiva baterija s do 33% duljim vremenom rada: 

Uz snažnu i izdržljivu Bosch bateriju Power For All od 3,0 Ah, čak i zahtjevni zadaci čišćenja mogu se svladati bez poteškoća. Litij-ionska baterija je punjiva, izmjenjiva i zaštićena od pregrijavanja, prekomjernog punjenja, samopražnjenja i memorijskog efekta. Osim toga, baterija pruža 33% dulje vrijeme rada i jamči snažnu djelotvornosti te dugo vrijeme rada. Tako možeš očistiti do 100 m² sa samo jednim punjenjem baterije - bez prekida i bez brige o dugotrajnom punjenju. 

3. Četka AllFloor DynamicPower s integriranim LED svjetlima: za sakupljanje više od 99,9 % prašine:

Uživaj u optimalnim rezultatima čišćenja na svim podovima i površinama, pa čak i na najtamnijim mjestima. Sa snažnom motoriziranom četkom možeš postići usisavanje više od 99,9% prašine. Zahvaljujući snažnim ugrađenim LED svjetlima, možeš vidjeti i ukloniti prljavštinu i prašinu čak i na teško uočljivim mjestima iza namještaja ili u tamnim kutovima. Osim toga, možeš pokupiti 30% više prašine na tepisima za onaj super osjećaj u vlastitom domu.

4. Motor TurboSpin: Brži, laganiji i učinkovitiji za upečatljivu učinkovitost čišćenja:

Nema kompromisa u pogledu djelotvornosti s Bosch TurboSpin motorom bez četkica, razvijenim i proizvedenim u Njemačkoj. Trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 21% brži i 31% lakši - do 66 000 o/min - za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja svaki put.

BOSCH UNLIMITED 8

Očisti cijelu kuću (i automobil) zahvaljujući neograničenom vremenu rada


1. Izuzetno snažan 

Bežični usisavač Unlimited Gen2 Serije 8 konačno omogućuje uživanje u istoj snazi kao i uređaj s kablom. Zahvaljujući novoj, poboljšanoj Bosch bateriji, motoru i mlaznici, izuzetno snažan višenamjenski ručni usisavač snažan je poput usisavača s kablom te jamči temeljito čišćenje.

2. Neograničeno vrijeme rada 

Usisavaj koliko god ti je potrebno. Zamjenjive baterije u kombinaciji s brzim punjačem pružaju neograničeno vrijeme rada. Jednu bateriju možeš puniti dok upotrebljavaš drugu, tako da je uređaj uvijek na raspolaganju i prikladan za svako kućanstvo.

3. Poboljšana djelotvornost čišćenja s integriranim podnim svjetlima 

Lako je propustiti prljavštinu ako je ne vidiš. Zato je Bosch dizajnirao četku AllFloor HighPower s integriranim LED podnim svjetlima koji prljaštvinu čine vidljivom. Uživaj u jakim svjetlima, poboljšanoj djelotvornosti, većoj tišini, sakupljanju prašine od 99,9% i većoj fleksibilnosti upravljanja - za impresivno iskustvo čišćenja

4. Motor TurboSpin 

Kod djelotvornosti nema kompromisa s Bosch motorom bez četkica TurboSpin, kojeg je razvio i proizveo Bosch u Njemačkoj. Trofazni sinkronizirani digitalni motor vrlo je učinkovit, 32 % lakši i 50 % brži - s do 82 000 o / min - za jednostavno rukovanje i upečatljivu djelotvornost čišćenja u svakom trenutku.

5. Brže punjenje - kraće vrijeme čekanja zahvajujući 7 puta bržem punjenju 

Usisaj cijeli dom bez brige o dugotrajnom punjenju. Bosch brzi punjač djeluje do sedam puta brže od stanice za punjenje i posebice brzo puni Bosch baterije od 18 V. Tako možeš uštedjeti na vremenu, a tvoj ti je usisavač uvijek na raspolaganju.