CrockPot recept za najbolji Pulled pork

Najsočniji Pulled pork iz Crock Pot uređaja 


*Meso pripremite dva dana prije i ostavite u hladnjaku da dobro upije sve začine


1kg svinjsko meso – najbolje lopatica ili vratina u komadu. 



Tako pripremljeno meso izvadite i stavite u Vaš Crock Pot uređaj u koji ulijete marinadu sa kojom će se lagano kuhati do raspadanja.

Kad je gotovo izvadite svinjetinu iz posude i pomoću dvije vilice je natrgajte – vucite na trakice.

Vratite u posudu i pomiješajte s umakom ( umak možete reducirati dodatno u loncu i štapnim usitniti kako bi dobili kompaktni umak , u kombinaciji sa trganim mesom dobiti ćete najfinije , sočno punjenje za „Pulled Pork „ sendvič.


Poslužite uz pecivo i popularnu „ Coleslaw „ salatu.



Odličan način pripreme ukoliko pripremate zabavu za veći broj ljudi a nemate puno vremena!
Sa Crock Pot uređajem zaboravite na stalno nadgledanje kuhanja jer jednostavno stavite sve po receptu u Crock Pot uključite na opciju  na „Low“ te kuhajte 7 – 8 sati. 
Ako želite ubrzati možete kuhajte  na „High“ 4 – 5 sati.
Dok Crock Pot kuha Za Vas i Vaše goste imate dovoljno vremena za sebe bez straha da će se hrana prekuhati ili zagoriti 
Uživajte i dobar tek…



Kako koristiti CrocPot?




Možda će vas i ovi recepti zanimati: