Upoznaj naše domaće proizvođače


U Bazzaru volimo domaće, od hrane i pića do kozmetike, tekstila i dekoracija. Kako bismo pružili podršku OPG-ovima i ostalim malim proizvođačima obogatili smo ponudu na Bazzaru njihovom kreativom i gastro zalogajima. Upoznajte ih!

Slatko kao Cukar


Brand ručno rađenih skulpturalnih svijeća i ručno izrađenih proizvoda za dom. Slatko kao Cukar je postao prepoznatljiv po zanimljivim svijećama u obliku ljudskog tijela, a s vremenom i unikatnim, u potpunosti ručno izrađenim svijećama inspiriranim hrvatskim znamenitostima.

OPG Piteša - Dalmatia Naturalis


OPG Piteša nalazi se u malome selu Prapatnica nedaleko od Trogira. Bavi se proizvodnjom ljekovitog bilja koje se dalje prerađuje u čajeve i prirodnu kozmetiku.Matičnjak


Matičnjak koristi ono najbolje iz prirode - sjemenke i nihovo bogatstvo za svoje zdrave i svježe proizvode domaće proizvodnje. Hladno prešana ulja, funkcionalni med, biljni ekstrakti, zdrava hrana. "100% ljubavi, 0% kemije."

Eco revolution - S.T.U.P.


Osnovni proizvod ovog domaćeg proizvođača su suvenir vrećice sa suhim cvijetom lavande koja se uzgaja na vlastitim plantažama. Osim toga, S.T.U.P. nudi i kvalitetne EKO platnene torbe i vrećice koje se ističu jedinstvenim dizajnom.

OPG Straga - CREATIV GIFT


Ručno rađeni, unikatni proizvodi izrađeni od prirodnih materijala od kojih su neki spojeni s lavandom iz vlastitog uzgoja.

7seas365.decor


Unikatni radovi koji su ručno rađeni od kombinacije prirodnih i eco-friendly materijala koji ne puštaju boju ni miris. Stvarani s puno ljubavi u Varaždinu.

Svjećarstvo Dobošić


Svjećarstvo Dobošić smješteno je u mjestu Lopatinec u Međimurju, a njihove svijeće proizvedene su od najkvalitetnijih sirovina, pomno biranih mirisa i ekoloških pamučnih fitilja.

AnaDija nakit


Unikatni, ručno rađen nakit, inspiriran prirodom i tradicijom, pomno osmišljen i izrađen motivima cvijeća, školjaka, neobičnim i vrijednim kamenčićima, s dostojanstvom i jednostavnošću ručno pletene čipke.

IQ Puzzle - Brain fitness


Slagalice koje će vas oduševiti, izazvati i testirati vaše logičko razmišljanje, kreativnost i upornost. Slažu se od svega nekoliko dijelova, pakirane su u malim i laganim kutijicama, ali svaka će vas namučiti i zabavljati i po nekoliko sati, odnosno dana. 

Gec d.o.o.


Tradicija prerade plastičnih masa koja preko 50 godina stvara povjerenje. S proizvodnjom usmjerenom ekološki prihvatljivom, održivom razvoju, Gec je ponosni nositelj i jedan od prvih kojima je dodijeljen znak “Green mark – sign of excellence”.