Dyson Corrale

Pegla koju možete koristiti bilo gdje i bilo kada!

Ravna ili valovita kosa kao iz frizerskog salona od sad je moguća i unutar vlastitog doma uz Dyson Corrale. Riječ je o pegli koja koristi inovativne fleksibilne manga ploče s bakrenom legurom koje se savijaju oko dijela vaše kose i nježno ju skupljaju u središte ploče. To znači da ćete dobiti glađu i kontroliraniju završnu obradu, te ravnomjerno širenje topline. 

Što u konačnici dovodi do manje potrebe za ponovnim prolaženjem po istom dijelu kose zbog neučinkovitog oblikovanja. Dyson Corrale omogućit će vam daleko učinkovitiju njegu kose i postizanje cjelokupno jednakog rezutata oblikovanja, istovremeno održavajući kosu hidratiziranom i zadržavajući njezinu prirodnu vlagu.

POSTAVKE TEMPERATURE

Tri precizne postavke topline (165°C, 185°C i 210°C) odgovaraju svakom tipu kose, dužine i željenom stilu. Ono što je sjajno u tehnologiji je to što sustav senzora pomaže regulirati temperaturu ploče 100 puta u sekundi, tako da nikada ne prelazite zadanu temperaturu. OLED ekran tijekom upotrebe prikazuje razinu baterije, temperaturu i status punjenja. Kako bi uvijek imali sve informacije na dohvat ruke.

BEŽIČAN

Do 30 minuta bežičnog oblikovanja bez ograničenja, pruža iste toplinske performanse žičanog uređaja za kosu. Potrebno je samo 70 minuta da se pegla potpuno napuni. Za duže vrijeme rada koristite strujni kabel! 

FLEKSIBILNE PLOČE

Tradicionalne pegle imaju čvrste ploče koje se ne oblikuju oko kose kako bi ravnomjerno raspoređivale toplinu. Zbog toga se stvara veća šteta jer se kosa jače stegne kako bi se unijelo više topline. Fleksibilne pločice u Corraleu omogućuju da se ploče savijaju s kosom. Bez korištenja pretjeranog pritiska ploče dosljedno dovode toplinu u kosu, a to vam daje mogućnost veće kontrole i ravnomjerne primjene. 

ZRAKOPLOVNI NAČIN RADA

Bonus! S lithium-ion baterijama znanstvenici iz Dysona također su stvorili način rada u zrakoplovu kako bi uvijek bili spremni za putovanje. Možete izvaditi ovaj mali jezičak koji odvaja baterije od unutarnjeg rada, odnosno univerzalni utikač koji vam omogućava da sa svojim uređajem putujete u inozemstvo.

Automatsko isključivanje i sigurnosno zaključavanje

Gasi se nakon 10 minuta bez aktivnosti. Sigurnosno zaključavanje za spremanje nakon upotrebe.

Stvoren za stvaranje

Zakrivljeno vanjsko tijelo dizajnirano je da podrži strukturu kovrča, pomažući vam u stvaranju oblika i valova - kao i uglađenih, ravnih stilova. Pogledajte kako vam može pomoći da dobijete izgled kakav želite.