Dyson V10 Motorhead

Zašto izabrati i kupiti Dyson v10 Motorhead štapni usisavač?

Uz novi Dyson digitalni motor V10 ostvaruje snagu klasičnog podnog usisavača. 

Ima kapacitet do 60 minuta snažnog usisavanja i čišćenja svih površina. 

14 integriranih ciklona generiraju sile veće od 79,000G kako bi prikupile mikroskopski sitne čestice kao pelud i bakterije u spremnik.

"Naciljaj i pucaj” položaj motora, spremnika i ciklona omogućavanje uvlačenje zraka izravno iz glave usisavača u ciklone u jednom redu.

Brzo se pretvara u ručni usisavač i obrnuto u jednom potezu

Direct-drive četka prodire dublje u tepih i uklanja tvrdokornu prljavštinu. 150% više usisne snage četke nego kod Dyson V6 Animalpro+ bežičnog usisavača.

Dyson V10 dizajn

Uz tehnološki napredak, Dyson V10 ima i niz drugih poboljšanja u odnosu na ostale modele. Prvo što možeš primijetiti jesu odjeljci, postavljeni na potpuno drugačiji način - V10 ima prednju cijev s kojom se svi priključci izravno povezuju. 

Iza cijevi nalazi se prošireni ciklonski niz s 14 komora, a iza njega digitalni motor - najmanji i najpametniji kojeg je tvrtka ikad projektirala. 

Toliko je inteligentan da može detektirati varijable poput temperature i zraka kako bi se prilagodio za što veću učinkovitost. Pa iako provodi 20% više usisavanja, upola je manji od motora u V8 modelu. 


Osim filtera koji se nalazi na stražnjem kraju, a koji se lako čisti, na dnu je LED indikator koji obavještava kada je vrijeme za pranje uređaja. 

Korištenje Dyson V10 uređaja

Zahvaljujući novom digitalnom motoru i nizu od 14 ciklona, nevjerojatno se dobro ponaša u svakom scenariju suhog usisavanja, a sposoban je pokupiti i veće komade smeća, poput žitarica i nereda koji je svojstven kućnim ljubimcima. 

Zbog ostalih značajnih dodataka, izvrstan je za usisavanje na stepenicama, presvlakama, kutovima i pukotinama, a ima i crijevo s mogučnošću izvlačenja. Zbog toga je idealan i za usisavanje unutrašnjosti automobila.

Na V10 dostupna su tri stupnja snage: niska, srednja i maksimalna, a vjerojatnost upotrebe ovisi o površini i mrlji koju čistite, te o napunjenosti uređaja. Čak je i najniži stupanj dovoljno jak da usisa svu prljavštinu koja se nađe na putu. 

Nova i poboljšana baterija podrazumijeva i brže punjenje u kraćem vremenu. 

Kada se sve karakteristike uzmu u obzir, može se reći kako je V10 Motorhead jedan od najnaprednijih, ako ne i najnapredniji usisavač na tržištu.