Električni bicikli

Koju vrstu električnog bicikla izabrati?


Gradski električni bicikli 

Dizajnirani za vožnju po asfaltiranim putevima, ne mogu se sklopiti, opremljeni su multi- speed hub ili običnim mijenjačem. Opremljeni su reflektorima, svjetlima, blatobranima i nosačima tereta. Neki modeli imaju niske okvire za osobe sa ograničenom pokretljivošću.

Brdski MTB električni bicikli 

Ako ste često u šumi ili na ne asfaltiranom terenu onda ne možete pogriješiti s brdskim biciklom. Široke gume, dobar ovjes/amortizeri i kočnice osiguravaju sigurnu vožnju čak i u teškim uvjetima. U ponudi su bicikli koju su opremljeni trostrukim prednjim lančanim mijenjačem od kojih svi imaju amortizirane prednje vilice.

Cross - Trekking električni bicikli

Ako želite voziti lagano ili sportski na asfaltiranim površinama, ali i da imate mogućnost vožnje po laganom terenu bez asfalta onda biste trebali razmisliti o kupnji Cross - Trekking električni bicikl. To je varijanta bicikla koji spaja sportsku vožnju s komfornom vožnjom bez umora i na dužim vožnjama. Na biciklu sjedite više uspravno nego na brdskom biciklu. Gume su uže i pružaju manji otpor kod vožnje. Bicikl nema opremu kao što je nosač tereta, blatobrani i slično da bi se uštedjela težina bicikla. To čini bicikl mnogo jednostavnijim. Za prometno-sigurno upravljanje biciklom u svakodnevnom životu možete opremu naknadno ugraditi.

Sklopivi električni bicikli 

Bicikli pogodni za one koji žele prenosivi bicikl koji ima mogućnost preklapanja, te da stane u prtljažnik auta, kamp-kućicu, brod ili stan. Njime se može voziti po gradu ili terenu.

Sve električne bicikle možete pronaći ovdje