Bazzar cijeni vašu privatnost. Kako bi vam omogućili bolje korisničko iskustvo te potpunu funkcionalnost stranice, ova stranica pohranjuje kolačiće (cookies). Klikom na "Prihvaćam" pristajete da treće strane, uključujući Facebook, mogu koristiti kolačiće i druge tehnologije za prikupljanje informacija s ove web-lokacije i drugdje na internetu te korištenje tih informacija za pružanje usluga mjerenja i ciljanih oglasa. Saznaj više

Električni bicikli

Koju vrstu električnog bicikla izabrati?


Gradski električni bicikli 

Dizajnirani za vožnju po asfaltiranim putevima, ne mogu se sklopiti, opremljeni su multi- speed hub ili običnim mijenjačem. Opremljeni su reflektorima, svjetlima, blatobranima i nosačima tereta. Neki modeli imaju niske okvire za osobe sa ograničenom pokretljivošću.

Brdski MTB električni bicikli 

Ako ste često u šumi ili na ne asfaltiranom terenu onda ne možete pogriješiti s brdskim biciklom. Široke gume, dobar ovjes/amortizeri i kočnice osiguravaju sigurnu vožnju čak i u teškim uvjetima. U ponudi su bicikli koju su opremljeni trostrukim prednjim lančanim mijenjačem od kojih svi imaju amortizirane prednje vilice.

Cross - Trekking električni bicikli

Ako želite voziti lagano ili sportski na asfaltiranim površinama, ali i da imate mogućnost vožnje po laganom terenu bez asfalta onda biste trebali razmisliti o kupnji Cross - Trekking električni bicikl. To je varijanta bicikla koji spaja sportsku vožnju s komfornom vožnjom bez umora i na dužim vožnjama. Na biciklu sjedite više uspravno nego na brdskom biciklu. Gume su uže i pružaju manji otpor kod vožnje. Bicikl nema opremu kao što je nosač tereta, blatobrani i slično da bi se uštedjela težina bicikla. To čini bicikl mnogo jednostavnijim. Za prometno-sigurno upravljanje biciklom u svakodnevnom životu možete opremu naknadno ugraditi.

Sklopivi električni bicikli 

Bicikli pogodni za one koji žele prenosivi bicikl koji ima mogućnost preklapanja, te da stane u prtljažnik auta, kamp-kućicu, brod ili stan. Njime se može voziti po gradu ili terenu.

Sve električne bicikle možete pronaći ovdje