Isabel Marant X L'Oréal Paris

L'Oréal Paris + Isabel Marant – spoj mode i ljepote

Od sjaja modnih pista pa do grube ljepote ulica, dizajnerica Isabel Marant pravo je oličenje feminističke mode i različitosti. Ove sezone udružila se sa čuvenim brandom L'Oréal Paris kako bi predstavila on-the-go proizvode za modernu, šik, neovisnu i odvažnu ženu. Zbog toga je predstavljena „Most Wanted“ kolekcija pariških beauty proizvoda neophodnih modernoj ženi. Osmišljena je tako da se može koristiti bilo gdje, u svako doba dana ili noći, a dizajnerica je na kolekciji ostavila svoj pečat pa su proizvodi mješavina dječačkog stila i kozmopolitske profinjenosti.


Isabel Marant i L'Oréal Paris savršen su par. I L'Oréal i Isabel su već dugo posvećeni kreiranju linija za jake i slobodne žene. Teže demokratizaciji ljepote donoseći look s modnih pista u stvarni život. Nova, zajednička kolekcija ima za cilj osnažiti žene i pomoći im da budu odvažne i sigurne u sebe te da nose svoj stil sa stavom i samopouzdanjem. 


Esencijalan pariški look

 

Nova kolekcija donosi esencijalni pariški look kroz pet višenamjenskih proizvoda koji se lako mogu ubaciti u torbicu i koristiti u pokretu. Bezvremenske i elegantne boje pristaju svim nijansama kože, a čak nema ni mučenja s kistovima i ostalom make-up aparaturom – sjenilo za oči može se nanijeti samo prstima, a ruž izravno iz pakiranja bez kista. Lako ćeš postići prirodan dnevni look uz pomoć sjajila za usne, highlightera i maskare, a za večernji izlazak ga pojačaj ružem ili sjenilom za oči. 

Isabel Marant: „Oduvijek sam doslovno doživljavala modni prêt-à-porter  i ne mogu biti sretnija što imam priliku to prenijeti i na make-up on-the-go kolekciju s L'Oréalom.“

Pierre-Emmanuel Angeloglou, predsjednik L'Oréal Paris Global:
 „Ova suradnja dolazi u pravom trenutku. Isabel Marant sinonim je francuske elegancije i jedna od najvećih self-made dizajnerica. Uvijek je vjerna sebi i svojoj neovisnosti, idealan je partner brandu i našoj želji da svakoj ženi podari osjećaj vrijednosti.“

Cijelu kolekciju L'Oreal Paris proizvoda možete pronaći ovdje