Isprobali smo Beatu, najpopularniji umjetni bor prema recenzijama

U širokoj ponudi umjetnih borova teško je izabrati drvce za svoj dom pa često volimo čuti tuđa iskustva kako bismo lakše donijeli odluku. Na društvenim mrežama najviše pozitivnih recenzija dobio je umjetni bor Beata kojeg možeš kupiti i na Bazzaru, u zelenoj i snježnoj verziji, ali i onoj s češerima, u više veličina.

Kako bismo ti dodatno olakšali potragu za umjetnim božićnim drvcem sastavili smo i okitili obje popularne varijante - i zelenu i snježnu. 

SNJEŽNA BEATA 


Snježna Beata daje idiličnu atmosferu zahvaljujući debelom snježnom pokrovu. Upravo zbog te imitacije težine snijega na granama bora u ovom slučaju grane i grančice ne rastvaramo u obliku zvijezde, već ga širimo kao prste na ruci. 

Za ukrase smo izabrali prozirne i zlatne kuglice i detalje, što nam se u kombinaciji s bijelim Beatinim granama čini kao pun pogodak. Snježna Beata koju smo ukrašavali visoka je 240 centimetara

SASTAVLJANJE I KIĆENJE SNJEŽNE BEATE

ZELENA BEATA 


Za sve koji vole zelenilo klasičnog bora, ali i sve prednosti umjetnog bora, zelena Beata je idealan odabir. Raskošne, debeljuškaste grane sa zabijeljenim vrhovima zahvalno su 'platno' za božićne ukrase. Zeleni bor od 220 centimetara okitili smo u drugačijem stilu, s pastelno šarenim kuglicama. 

KIĆENJE KLASIČNE, ZELENE BEATE