KARL LAGERFELD x SteamPod LIMITED EDITION L'Oréal Professionnel PARIS


BREND KARL LAGERFELD DIJELI IKONSKU VIZIJU ESTETSKOG DIZAJNA SVOG OSNIVAČA, KARLA LAGERFELDA, STOPLJENOG SA MODERNIM, FUTURISTIČKIM DUHOM. 

Brand slavi njegovo veliko nasljeđe i udiše njegovu strast, intuiciju i neiscrpnu kreativnost u srž svoje DNA Potpis dizajna KARLA LAGERFELDA kombinira pariške klasike sa rock -chic stavom i siluetama po mjeri. Njegov portfolio pristupačnih, ambicioznih kolekcija uključuje odjeću za žene, muškarce i djecu, uz torbice, sitne kožne galanterije, naočale, obuću, parfeme i svijeće. 

L'OREAL PROFESSIONNEL ROĐEN JE U PARIZU U PIONIRSKOM DUHU, ČIJI JE FOKUS U SLUŽBI FRIZERA. 

Dizajniran u Parizu s profesionalnim frizerima, Steampod je lansiran 2012. godine, i vrlo brzo je postao naš najtraženiji visokotehnološki uređaj kosu. Zašto? Steampod je naš prvi uređaj na paru kojim se ravna ili kovrča bilo koji tip kose 2x brže, 2x glađe* i sa 78%** manje oštećenja kose od bilo kojeg drugog uređaja za kosu. 

Pariški stil ... osnažen parom


Povezani svojim pariškim nasljeđem, dva ikonska brenda nadahnuta su najistaknutijim pariškim stilom koji je poznat po svom elegantnom i šik rubu. 
Steampod može stvoriti različite izglede - od kovrčavih i valovitih do ravnih. Utjelovljujući "kosu u pokretu", on slavi temelje višeznačnog francuskog stila umjesto jedinstvenog pristupa....

Novi dizajn


L'Oréal Professionnel Paris i KARL LAGERFELD stil i avangardni duh odlika su ovog limitiranog izdanja Steampod 3.0 pegle za kosu. 

Tanji i lakši dizajn novog Steampoda 3.0 sadrži integrirani spremnik za vodu, rotirajući kabel i ugrađeni češljić, u tamnoj verziji. Dolazi sa termootpornom torbicom od umjetne kože za lakši transport.
INTEGRIRANI SPREMNIK


Stilizirajte svoju kosu snagom pare; 78% manje oštećenja kose*. Integrirani spremnik vode dovoljan je za stiliziranje 192m kose sa jednim punjenjem. *instrumentalni test vs obična pegla za kosu nakon 15 upotreba.