L'Oréal Steampod 3.0.

Steampod 3.0 - Sada još bolji

Svaka žena koja teško kontrolira svoju kosu ili koja želi promijeniti svoj izgled iz ravne u valovitu i obrnuto, zna koje je rješenje: uređaji za stiliziranje toplinom. No s njima dolazi dilema: što bolji rezultat želite dobiti, više štete nanosite kosi. Sa svojom jedinstvenom tehnologijom, preko 30 patenata i odabranom linijom proizvoda koji se aktiviraju parom, SteamPod ostvaruje savršen balans između izvedbe i njege kako bi pretvorio nemoguće u moguće: ravnanje kose bez problema! Nakon SteamPod 1.0 u 2012 i SteamPod 2.0 u 2015, 2019. godine, L'Oréal Professionnel lansira dugo očekivani SteamPod 3.0! Razvijen u suradnji s Rowenta Salon, SteamPod je efikasniji i ergonomičniji više no ikada! Bazirano na temeljitoj potrošačkoj ocjeni i analizi, SteamPod 3.0 je ostvarenje snova istovremeno za profesionalce i klijente.

Iskoristi moć tehnologije

MODERNIJI IZGLED

SteamPod i njegova linija proizvoda za njegu kose (krema za debelu kosu, mlijeko za tanku kosu i 24h zaštitni serum za zaštitu od vlage za sve tipove kose) obnovljeni su premium izgledom.


JOŠ BOLJI REZULTATI

2X brže, 2X glađe u odnosu na klasičnu peglu* za kosu: idealan partner za brzo i jednostavno stiliziranje čak i  najnediscipliranije kose.

Bolja disciplina/ravnanje pri 50°C nižoj temperaturi (1).

78% manje lomljenja kose u usporedbi s klasičnom peglom za kosu(2).

Prirodan, zdravi izgled: mekana, sjajna, svilenkasta kosa.


INTEGRIRANI SPREMNIK ZA VODU

SteamPod-ov dizajn je potpuno obnovljen: lakši je, tanji i jednostavniji za upotrebu. Spremnik za vodu u potpunosti je integriran u ručku pegle. Kompaktniji dizajn čini ga jednostavnijim za putovanja.


ROTIRAJUĆI KABEL

S obzirom da je SteamPod 3.0 u potpunosti prilagodljiv, stvaranje valova nikada nije bilo lakše. SteamPod 3.0 je RJEŠENJE za sve željene frizure: sjajna kosa, S-valovi, 2-waves, efekt feniranja, Hollywood waves ili samo kratko popravljanje za izgled kao iz salona. 

Steampod 3.0 pro tips

Kada koristite SteamPod, uvijek usmjerite strelice na pegli prema vrhovima kose.


 Delphine Courteille, francuska artistica
 

Za dodatnu zaštitu i još bolje rezultate, Delphine savjetuje prvo nanošenje SteamPod mlijeka koje se aktivira parom za tanku kosu ili kreme za debelu kosu. Jeste li znali: s integriranim spremnikom za vodu možete izravnati do 192m kose bez ponovnog punjenja!


ZA RAVNU KOSU

Za idealan rezultat ravnajte svoju kosu po sekcijama (što je tanja sekcija, rezultat je precizniji). Uzmite mali segment kose i polako pomičite peglu prema dolje od korijena prema vrhovima. Ovako trebate samo jednom proći svaku sekciju!