L'Oreal Paris - Bright Reveal

Kad nam koža sjaji, osjećamo se i mi sjajnije. Nije ni čudo da je briga o tenu kože, uključujući tamne mrlje, druga najveća skincare briga žena.¹ Nova linija Bright Reveal rješenje je u borbi protiv ovog problema kože. Bright Reveal rutina vidljivo posvjetljuje sve vrste tamnih mrlja pružajući svjetliji, ujednačeniji ten. Tamne mrlje? Kraj igre!


Hiperpigmentacija:

Znanstvene činjenice o tamnim mrljama

Tamne mrlje i neujednačena boja tena mogu pogoditi žene bilo koje dobi u obliku: staračkih pjega, pjega od sunca i tragova od akni.

Kao stručnjak za revolucionarnu njegu kože, L’Oréal Paris razumije znanstvene činjenice o svim vrstama tamnih mrlja.


1. Proizvodnja melanina: Melanin je prirodni pigment koji se nalazi u našoj koži i odgovoran je za njezin ton i boju. Prekomjerna proizvodnja melanina pridonosi hiperpigmentaciji i tamnim mrljama.

2. Upala: Upalna stanja mogu prekomjerno stimulirati proizvodnju melanina i dovesti do dugotrajnih tamnih mrlja kao što su tragovi od akni.

3. Starenje: Kako starimo, sposobnost kože da regulira proizvodnju melanina postaje manje učinkovita, što povećava vjerojatnost razvoja neželjenih tamnih mrlja.

Kada razvijemo hiperpigmentaciju poput tamnih mrlja, to može ugroziti sposobnost tena da izgleda ujednačeno, blistavo i mladoliko.


Promjeni igru uz pomoć nova Bright Reveal rutine

Pripremite se da se osjećate sjajnije nego ikad prije. Inovacija brenda L’Oréal Paris, Bright Reveal stručno je formulirana s niacinamidom. Taj moćni sastojak klinički dokazano smanjuje sve vrste tamnih mrlja na svim tipovima kože, uključujući staračke pjege, pjege od sunca i tragove od akni.


Kraj igre je za tamne mrlje, zahvaljujući 4 inovativna Bright Reveal proizvoda:

• Pjenušavi gel za čišćenje lica protiv tamnih mrlja sa sastojcima seruma

• Bright Reveal Niacinamide Serum protiv tamnih mrlja

• Bright Reveal UV Fluid SPF50+ protiv tamnih mrlja

• Bright Reveal eksfolijantni piling protiv tamnih mrlja

1. Korak u tvojoj rutini protiv tamnih mrlja

L'Oreal Paris Bright Reveal pjenušav gel za čišćenje lica

ČIŠĆENJE UZ BRIGHT REVEAL PJENUŠAVI GEL ZA ČIŠĆENJE LICA PROTIV TAMNIH FLEKA

Čisti lice pomoću formule koja sadrži dermoaktivne sastojke. Grub prema mrljama, nježan za kožu, ovaj proizvod za čišćenje kože može se koristiti ujutro i navečer.

Formula za smanjivanje vidljivosti tamnih mrlja

[NIACINAMID]

Pomaže u izblijedjivanju tamnih mrlja i ujednačavanju tona kože.

[SALICILNA KISELINA]

Pomaže u uklanjanju mrtvih stanica kože za otkrivanje tena zdravog izgleda.

2. Korak u tvojoj rutini protiv tamnih mrlja

L'Oreal Paris Bright Reveal niacinamid serum

KOREKCIJA UZ BRIGHT REVEAL NIACINAMID SERUM PROTIV TAMNIH MRLJA

Tamne mrlje? Kraj igre. Upoznajte heroja Bright Reveal rutine: Novi serum koji je dermatološki ispitan i obogaćen L'Oréal Paris ultimativnim moćnim duom – niacinamidom i aminosulfonskom kiselinom. Zahvaljujući tim moćnim dermokozmetičkim sastojcima, Bright Reveal serum klinički dokazano pomaže u borbi protiv staračkih pjega, pjega od sunca i tragova od akni. Inovacija koja mijenja pravila igre njege kože za vidljivo posvjetljivanje svih vrsta tamnih mrlja.

Kao zvijezda asortimana, ovaj serum visoke učinkovitosti sadrži formulu koja se sastoji od moćnih sastojaka 10 % [niacinamid + aminosulfonska kiselina] u kombinaciji s umirujućim, hidrirajućim aktivnim sastojcima u borbi protiv tamnih mrlja.

[7,5 % NIACINAMIDA]

Ovaj posvjetljujući sastojak koji predstavlja zlatni standard u njezi kože, je moćni sastojak poznat po svom djelovanju na tamne mrlje.

[2,5 % AMINOSULFONSKE KISELINE]

Nježno, ali učinkovito, ovo aktivno djelovanje pilinga pomaže ukloniti mrtve stanice kože kako bi ten izgledao ujednačeniji. Također, pomaže zagladiti teksturu kože.

[HIJALURONSKA KISELINA + GLICERIN]

Pomaže hidratizirati i pomaže u borbi protiv starenja kože.

UPUTE ZA UPORABU:

Nanesite 3 do 4 kapi na očišćeno lice i vrat kako biste korigirali i spriječili tamne mrlje. Koristite ga svakodnevno, ujutro i navečer.

3. Korak u tvojoj rutini protiv tamnih mrlja

L'Oreal Paris Bright Reveal UV fluid

HIDRATACIJA I ZAŠTITA BRIGHT REVEAL UV FLUID SPF50+ PROTIV TAMNIH MRLJA

Naš prvi UV fluid SPF50+ protiv tamnih mrlja

Korigirajte i borite se protiv tamnih mrlja pomoću moćnog Bright Reveal UV fluida. Dermatološki ispitana, neljepljiva, nemasna formula pruža veoma visoku UV zaštitu u ultralaganoj teksturi koja je nevidljiva na svim tonovima kože.

[UVA FILTERI]

Sadrži SPF50+ za vrlo visoku zaštitu od UVB i UVA zraka, pomaže u sprječavanju pojave tamnih mrlja i starenja kože.

[2 % NIACINAMIDA]

Glavni sastojak asortimana Bright Reveal djeluje na dva načina koji pomažu u postizanju vidljivo ujednačenijeg tona.

[LHA + VITAMIN E]

Aktivno sredstvo za uklanjanje mrtvih stanica kože spojen sa zaštitnim svojstvom pomaže korigiranju i prevenciji tamnih mrlja. Uklanja mrtve stanice kože i smanjuje oksidativni stres.

UPUTE ZA UPORABU:

Nanesite UV fluid na lice svakog jutra, da biste pomogli hidrataciju i zaštitu kože.

4. Koristiti svake druge večeri

L'Oreal Paris Bright Reveal eksfolijantni piling

BRIGHT REVEAL PILING PROTIV TAMNIH MRLJA

Naš prvi piling nadahnut profesionalnim pilinzima

Pobijedite tamne mrlje jer sada je vrijeme da zablistate. Nadahnut profesionalnim pilinzima, novi dermatološki ispitani Bright Reveal piling je hiperučinkovit tretman za tamne mrlje namijenjen za kućnu upotrebu. Radikalno obnavlja kožu nakon ispiranja, pružajući brzo djelovanje na tragove od akni i tamne mrlje. Zablistajte. Budite besprijekorni.

Znanstvene činjenice o formuli

Inovativna formula koja kombinira kiseline različitih veličina i niacinamid da bi ujednačila ton kože i njenu teksturu. Formula sadrži 25 % koncentracije kiselina različitih veličina.

19 % ALFA-HIDROKSI KISELINA [AHA]

Pomažu u obnavljanju površine i uklanjanju mrtvih stanica kože.

5 % POLI-HIDROKSI KISELINA [PHA]

Pomažu u nježnom uklanjanju mrtve stanice kože kako bi se otkrila glatkija, svjetlija i blistavija koža.

2 % BETA-HIDROKSI KISELINA [BHA]

Pomažu u obnovi teksture kože, smanjivanju vidljivosti pora.

UPUTE ZA UPORABU:

Nanesite piling protiv tamnih mrlja na čisto i suho lice i ostavite ga da djeluje 15 minuta. Nježno isperite bez trljanja kože. Nakon toga nastavite s Bright Reveal rutinom za njegu kože za pomoć u korekciji tamnih mrlja i ožiljaka od akni uz istovremenu hidraciju i zaštitu vaše kože svakog dana.