MAKEOVER dječje sobe na TikToku by @annie.xo.xo

Dječja soba pravo je carstvo snova i igre pa prilikom uređenja i odabira namještaja treba biti pažljiv. Hrvatska TikTokerica @annie.xo.xo nedavno je završila svoj 'projekt dječje sobe' za svoju djevojčicu, a inspiraciju je pronašla na Bazzaru. 

U renovaciju sobe Annie je krenula jer je na putu još jedna beba pa je budućoj starijoj sestrici trebao njezin prostor s novim krevetom

'Za početak smo rastavili njezin krevetić, sad joj je već postao premalen. Krevet smo naručili s Bazzara i mogu vam reći da sam imala problema s odabirom jer je stvarno odličan izbor. Sad mi je drago da sam se odlučila za ovaj jer je uživo još ljepši nego na slici. Moj muž kaže i da je jako kvalitetan i nije se uopće napatio oko sastavljanja, kao što to inače bude kad nešto sastavlja', ispričala je Annie i dodala kako je njezina Luce oduševljena te da svima priča kako ima novi krevetić kućicu

'Apsolutno sam oduševljena, krevet je zvijezda ove sobe', rekla je Annie. 

Prilikom odabira ormara za dječju sobu Annie se odlučila za klasičan, umjesto dječjeg ormara, kako bi dobila maksimalan prostor za dječju odjeću i ostale modne dodatke i tako dobila više prostora u vlastitoj garderobi. Ormar Mika krase klizna vrata što daje dodatnu praktičnost u dječjoj sobi manjih dimenzija. 

Za potpuni dojam pobrinuo se vuneni tepih s mekanim točkicama

NAMJEŠTAJ S BAZZARA: 


1.  Drveni dječji krevetić House 

Set sadrži:

- okvir od punog drva (borovina)

- madrac (PE pjena 7 cm - spužvasti madrac) 

- fleksibilne podnice

- zaštitne bočne ograde (mogu se montirati s obje strane)

- ladicu na kotačiće

- ekološke boje za zdravu upotrebu mališana

Krevet je namijenjen za dijete 18mj+


2. Vuneni dječji tepih s točkicama 

Neodoljivi vuneni tepih sa šarenim točkicama prikladan je za podno grijanje. Tepih je ručno tkan te ima 3D efekt zbog ispupčenih, mekanih točkica. Visina tepiha je 15 milimetara, dok je visina niti 8 milimetara. 


3. Garderobni ormar Mika

Ormar MIKA spoj je modernog stila i funkcionalnosti, prikladan je za spavaću sobu, sobu za mlade ili garderobu, a u ovom slučaju i za dječju sobu. Ormar je opremljen sustavom kliznih vrata koji omogućuju brzu i jednostavnu upotrebu. Izrađen je od visokokvalitetnih materijala koji jamče dugogodišnje korištenje, a rubovi su kantirani ABS-om. 

Dimenzije: 150*214*63 cm (š*v*d)