Maybelline New York Instant Anti-Age Eraser

Predstavljamo broj 1 Instant Anti Age korektore iz Maybelline New York kolekcije. 

 

Kako odabrati pravi korektor za sebe

 

Dobar korektor je ključ za besprijekoran ten i savršen makeup tijekom cijelog dana. Zato je vrlo važno izboru korektora posvetiti vrijeme kako bi odabrala baš onaj pravi. Predstavljamo ti četiri koraka koja moraš ispratiti pri odabiru korektora kako bi tvoj ten bio savršen, a nepravilnosti pokrivene.

1.     Pokrivna moć

Tamni krugovi oko očiju, sitne borice, ispucali kapilari, mrlje od sunca, crvenilo, pjegice... sve to jedan korektor mora prekriti. Zato odaberi korektor koji će lako prekriti tvoje sitne nesavršenosti. Naravno, veliku ulogu igra i tekući puder, ali je korektor taj koji pravi razliku. Loš korektor još više će istaknuti tvoje mane, a to nikako ne želiš, zato biraj korektor visoke pokrivne moći.

2.     Tekstura

Veliku ulogu u izboru korektora igra njegova tekstura. Ako izabereš tekući korektor, nećeš pogriješiti. Ne kažemo da su oni u stiku ili kremasti loši, tekući korektor, osim što se lako nanosi i aplicira, ima onaj završni, blistavi i prirodni efekt koji drugi korektori nemaju. Osim toga, tekući korektor se lako prilagođava svim tipovima kože, bilo da je suha, mješovita ili masna, a zbog lagane tekuće formule, tragovi korektora će se manje vidjeti, kao što je slučaj s teškim korektorima u stiku.

3.     Nijansa

Nijansa korektora je pored njegove kvalitete i teksture najbitnija pri kupnji ovog proizvoda. Prije nego što izabereš nijansu, moraš znati koji je ton tvoje kože, što je naročito važno ako baš u tom trenutku uzorci nisu dostupni u drogeriji ili ako proizvod kupuješ online. Pogledaj u svoje vene – ako su maslinasto zelene, tvoj ton je topao, dok plave vene označavaju hladan podton kože. Ako ne možeš odlučiti jesu li ti vene zelenkaste ili plave, znači da je ton tvoje kože neutralan. Hladnim nijansama najviše odgovaraju svjetliji korektori, s blagim puderasto-rozim tonom, dok toplijim nijansama odgovaraju korektori bež nijanse koja podsjeća na boju pijeska. Ako se u drogeriji nalaze uzorci, slobodno isprobaj više nijansi. Iako većina djevojaka šminku isprobava na podlaktici, kad se radi o korektoru, najbolje je isprobati ga na liniji brade, blizu vrata. Na tom dijelu lica lako ćeš vidjeti je li korektor previše svijetao ili taman za tvoj ten. Naravno, korektor treba biti za nekoliko nijansi svjetliji od tvog prirodnog tena, ali ne pretjeruj! Previše svijetao korektor će tvoje tamne krugove pretvoriti u dva previše svijetla kruga, koji će izgledati jednako loše kao da nisi nanijela korektor.

4.     Aplikacija

Bitna stavka kod izbora korektora je i način na koji se on nanosi. Najbolje je da izabereš korektor koji u pakiranju već sadrži spužvicu kojom možeš kontrolirati količinu proizvoda koji želiš nanijeti na lice. Nakon što naneseš korektor na problematične točke na licu, tvoja je odluka hoćeš li ga utapkati prstima ili spužvicom za blendanje. Ako se odlučiš za tekući korektor, možeš ga nanijeti i više puta, ako želiš veću pokrivnu moć, jer koža vrlo lako upija ovaj tip korektora te nema bojazni da će ti koža izgledati neprirodno.

I dalje nisi sigurna koji je korektor za tebe? Ne brini, imamo rješenje!

Sada kada znaš kako odabrati korektor, moraš otići u najbližu drogeriju ili online trogovinu i odabrati jedan za sebe. Kako ne bi previše mozgala, mi ti preporučujemo korektor koji će ispuniti sve tvoje prohtjeve – Instant Anti Age Eraser iz Maybelline New York. Ovaj korektor može sve – prekriva, korigira i konturira. Dolazi s aplikatorom za lako nanošenje, a dostupan je u šest nijansi, od kojih će ti jedna sigurno odgovarati.