Thumbnail 1
Komunikacija duše slika 1
V.B.Z. logo

Komunikacija duše

Šifra proizvoda: 2RGA3DQ

Cijena

120,00 kn

Cijena sadrži PDV

  Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

  Otkrijte moćne metode duše dr. Shaa za otvaranje svojih duhovnih komunikacijskih kanala za uspješan, sretan i ispunjen život.

  Pročitaj više
  Želite li naučiti komunicirati sa svojom dušom? Želite li naučiti komunicirati sa svojim duhovnim vodičima, anđelima, svecima i drugim svetim bićima koja su važna u vašem životu? Želite li naučiti izravno komunicirati s Bogom?
  U knjizi „Komunikacija duše“ dr. Zhi Gang Sha, majstor duše i iscjelitelj, čija je misija preobrazba svjesnosti čovječanstva i svih duša u svemiru te njihovo prosvjetljenje kako bismo stvarali ljubav, mir i sklad za čovječanstvo, otkriva tajne metode za razvijanje četiri glavna kanala duhovne komunikacije: jezik duše, izravan protok, treće oko i izravno spoznavanje. S pomoću tih jednostavnih i praktičnih metoda dr. Shaa preobrazit ćete svoju svijest i svaki dio svoga života: dušu, srce, um i tijelo.
  Dr. Zhi Gang Sha je majstor duše, izuzetan iscjelitelj i božanski sluga. Liječnik je klasične zapadne medicine, kao i tradicionalne kineske medicine. Utemeljitelj je Instituta za iscjeljivanje i prosvjetljenje dušom te Svjetskog pokreta za mir, prosvjetljenje i iscjeljivanje dušom. Veliki je majstor mnogih drevnih disciplina, uključujući tai chi, qi gong, feng shui te Ji Đing. Dr. Sha je stručnjak na području najnaprednije znanosti staničnog iscjeljivanja koja se sada razvija u Kini. Na Zapadu se bavi revolucionarnim istraživanjem o utjecaju duha na ljudski organizam. Njegova serija knjiga o moći duše razotkriva nam tajne, mudrost, spoznaje i vježbe duše kojima možemo preobraziti svaki vid života.
  Specifikacija
  ISBN9789535201335
  Uvezmeki
  Format15,5 x 23,5
  Biblioteka1000 Cvjetova
  Ime autoraDr. Zhi Gang Sha
  Broj stranica204
  Godina izdanja2019

  Istraži više