Curaprox četkice CS 5460 ultra soft - WINTER WONDERLAND (2 komada) slika 1
Curaprox četkice CS 5460 ultra soft - WINTER WONDERLAND (2 komada) slika 2
Curaprox logo

Curaprox četkice CS 5460 ultra soft - WINTER WONDERLAND (2 komada)

Šifra proizvoda: 3EXKZJ5

Trenutno nedostupno

Za nježno i učinkovito čišćenje zuba i uz rub desni.

2 kombinacije boja

Pročitaj više
Sigurna kupovina

Opis proizvoda

CURAPROX CS 5460 ultra soft četkica za zube sada je dostupna u duplom blagdanskom pakiranju Winter wonderland. Četkica CS 5460 iznimno je mekana i učinkovita pri uklanjanju zubnih naslaga, kao i uz rub desni. Nježnim četkanjem, uz uporabu minimalnog pritiska, četkica zadržava svoj oblik i čvrstoću, a zahvaljujući maloj kompaktnoj glavi omogućuje jednostavan pristup svim teže dostupnim mjestima u ustima.

CUREN® vlakna na CS 5460 četkicama promjera su 0,1 mm, a držač četkica je osmerokutan i omogućava jednostavnije držanje i postavljanje vlakana pod kutem od 45 stupnjeva tijekom čišćenja.

Posebno pakiranje s dvije četkice CS 5460 Winter wonderland dovest će blagdansku zimsku čaroliju i u vašu kupaonicu. Kolekcija »Snowball« namijenjena je svim ljubiteljima snijega i zimskih radosti, a »Holiday« za sve one čiji dom svakog Božića krase različiti zabavni blagdanski motivi. Ali dobra je ideja i kao poklon ispod božićnog drvca.

Prednosti zubne četkice CURAPROX CS 5460:

  • 5460 ultra mekanih CUREN® vlakana
  • mala kompaktna glava
  • osmerokutni držač za za lakše držanje

Upotreba

Vlakana četkice za zube postavimo pola na desni pola na zub. Malim, kružnim pokretima, bez pritiska, četkajte zube. Važno je koristiti pravi pritisak - ako koristite prejaki pritisak četkica će se raširiti.

Sadržaj pakiranja

2 zubne četkice CURAPROX CS 5460 WINTER WONDERLAND s zaštitnom kapicom

Proizvođač: Curaden AG, Švicarska