Braun Brijaći aparat 7842S slika 1
Braun Brijaći aparat 7842S slika 2
Braun Brijaći aparat 7842S slika 3
Braun Brijaći aparat 7842S slika 4
Braun Brijaći aparat 7842S slika 5
Braun Brijaći aparat 7842S slika 6
Braun Brijaći aparat 7842S slika 7
Braun

Braun Brijaći aparat 7842S

  • Šifra: 3V65A6

2.599,00 kn

Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 4-8 radnih dana

100% vodootporni pametni električni brijaći aparat osmišljen za temeljito i nježno brijanje – osmišljen je u Njemačkoj, s idejom da traje do 7 godina.

Zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji pametnog prilagođavanja automatski se prilagođava značajkama vašeg lica, donoseći potpuno osobno brijanje.

Četiri sinkronizirana brijaća elementa hvataju više dlačica jednim potezom nego što drugi uspijevaju u dva.*

Pet personaliziranih načina rada omogućuje vam da prilagodite intenzitet rada uređaja svojem tipu kože i stilu brijanja.

Pročitaj više
Opis

Braun Brijaći aparat 7842S

Braun Series 7 vrhunski je električni brijaći aparat koji očitava značajke vaše brade i prilagođava im svoj rad zahvaljujući ugrađenoj tehnologiji pametnog prilagođavanja, te tako pruža temeljito i nježno brijanje. 100% je vodootporan i projektiran tako da traje do sedam godina. Prikladan je za suho brijanje, ali i za uporabu s vodom, pjenom i gelom. Njegov integrirani trimer pomaže dosegnuti zahtjevnije zone, poput područja ispod nosa i zalizaka, ostajući pritom blag prema koži. Pet personaliziranih načina rada omogućuje vam da prilagodite intenzitet rada uređaja svojem tipu kože i stilu brijanja. Jednosatno punjenje osigurava do 50 minuta bežičnog rada, a s aparatom dobivate i putni etui, malu vrećicu za nastavke te četkicu za čišćenje kako biste ga mogli ponijeti sa sobom i kad krenete na put.