Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Labor Pro IPL Laser&Go slika 1
Labor Pro IPL Laser&Go slika 2
Labor Pro IPL Laser&Go slika 3
Labor Pro IPL Laser&Go slika 4
Labor Pro logo

Labor Pro IPL Laser&Go

(16)

Šifra proizvoda: 45AXA65

Cijena

263,00 €(1.981,57 kn)

Cijena sadrži PDV

  • Besplatna dostava!

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

Laser&Go je epilacijski sustav IPL (Intense Pulse Light) za trajno uklanjanje dlačica na jednostavan, brz i bezbolan način, za udobno korištenje kod kuće. Rezultati su vidljivi nakon samo nekoliko seansi.

Pročitaj više

Laser&Go emitira pulseve svjetlosti koji dopiru do folikula dlake, djeluju na prisutni melanin i oslabljuju ga, prekidajući ciklus ponovnog rasta. Uređaj se može koristiti ili u ručnom preciznom načinu rada, za tretiranje malih površina, ili u automatskom načinu rada, za brzo klizanje preko velikih površina.

Također možete birati između 5 razina intenziteta ovisno o osjetljivosti vaše kože. Laser&Go je dizajniran s najnovijom naprednom tehnologijom koja daje 999.999 svjetlosnih impulsa.

PROGRAM EPILACIJA

Ciklus ponovnog rasta dlačica može trajati 18 do 24 mjeseci. Tijekom ovog vremenskog intervala potrebno je više tretmana za postizanje trajne epilacije. Učinkovitost epilacije razlikuje se ovisno o vrsti kože, boji kose te hormonskim i fiziološkim faktorima.

Preporučeni ciklusi tretmana:

Korištenje uređaja 1 do 4 puta: svaka 2 tjedna

Od 5 do 7: svaka 4 tjedna te 8 tretmana nadalje - to su tretmani održavanja, koji će se provoditi prema potrebi, za dobivanje trajnih željenih rezultata.

Napomena: tretirati isti dio češće od preporučenog neće poboljšati rezultate epilacije.

Uređaj ima 2 načina rada: ručni i automatski 

Ručni način rada (impulsi za točnost): Pozicionirajte uređaj da bude savršeno u kontaktu sa kožom i pritisnite gumb bljeskalice za tretirati željeno područje. Ovaj način rada koristi se na malim površinama ili teško dohvatljivim kao što je područje pazuha, koljena, gležnjeva te bikinija.

Automatski način rada (impulsi pomicanje) uključuje se kada pritisnite i držite gumb za bljeskalicu 3 sekundi te uređaj polagano te kontinuirano pomicate po željenom dijelu tijela od ispod prema gore. Provjerite je li uređaj koji neprestano treperi uvijek na neki način u dodiru sa kožom. Ovaj način se koristi za tretiranje velikih područja, poput nogu, ruku, leđa, trbuha. Nemojte tretirati isti dio kože više od jednom po sesiji epilacija. NEMOJTE PREKLAPATI IMPULSE.

Upozorenje: ako osjetite prekomjerna peckanja na koži, znači da je odabrana razina intenziteta previsoka ili da je tretman nekoliko uzastopnih puta u istom području. Ako počnete osjećati jaku bol, odmah prestanite s tretmanom te se posavjetujte s liječnikom prije ponovne uporabe aparata. 

NAKON UPOTREBE: Isključite uređaj tako što ćete pritisnuti tipku ON/OFF te istu držati oko 2 sekunde. Aktivira se odbrojavanje od 10 sekundi, do kada se ne pojavi OFF na zaslonu. Izvadite utikač iz utičnice napajanja, zatim odspojite utikač iz aparata. Pričekajte da se uređaj ohladi prije spremanja. Ne dirajte stakleni filtar sljedećih 5 minuta. Nakon upotrebe uzmite krpu kako biste očistili optički filtar te dodirnu površinu s kožom. Nakon tretmana nemojte izlagati kožu na suncu ili u solariju. Nakon dva tjedna od tretmana u slučaju izloženosti suncu koristiti jaku kremu za sunčanje. 24 sata nakon tretmana, izbjegavati bilo kakvu aktivnost ili korištenje proizvoda koji mogu iritirati kožu, na primjer masažne kade, saune, pripijenu odjeću, peeling ili sl. Spremite uređaj na hladno i suho mjesto i bez prašine, daleko od izvora topline i vode.

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal
Specifikacija
Jamstvo 24 mjeseca

Ocjene kupaca

4,94 / 5
ukupno 16 ocjene
5
94%
4
6%
3
0%
2
0%
1
0%
Još nema komentara.