Thumbnail 1
Raid Klopka za žohare slika 1
RAID logo

Raid Klopka za žohare

(2)

Šifra proizvoda: 5JV53G

Cijena

30,99 kn4,11 €

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  Moguća dostava danas na području Zagreba

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Raid Klopka za Žohare uništava žohare učinkovito djelujući tijekom 3 mjeseca. Kontinuirano djeluje 24 sata na dan. Djelotvoran je protiv svih vrsta žohara. Praktičan je za uporabu, ne prlja i nema mirisa.

  Pročitaj više

  Raid® Klopka za žohare učinkovito uništava žohare, djelujući tijekom 3 mjeseca. Kontinuirano djeluje 24 sata na dan. Djelotvorna je protiv svih vrsta žohara. Praktična za uporabu, ne prlja i nema mirisa. Preporučuje se za odstranjivanje žohara iz stanova, podruma, garaža, barova, kantina, bolnica i ostalih mjesta gdje se pojavljuju žohari. Također je efikasna i na otvorenim prostorima: balkonima, terasama, dvorištima. 

  Upute za uporabu:

  Odvojite diskove i postavite ih na mjesta gdje ste opazili žohare: u kuhinji, ispod namještaja, sudopera, u kupaonici iza WC-a, umivaonika. Za maksimalnu učinkovitost postavite najmanje 4 diska svakih 12 m2 tretirane površine. Ukoliko imate jako puno žohara postavite dvostruku količinu diskova. Nakon tri mjeseca zamijenite diskove novima kako bi zadržali kontrolu nad insektima. 

  PAŽNJA: Može proći nekoliko dana prije nego žohari prepoznaju zamku kao izvor hrane i proizvod počne biti učinkovit. 

  Čiste i bez mirisa! 


  Ocjene kupaca

  5,00 / 5
  ukupno 2 ocjene
  5
  100%
  4
  0%
  3
  0%
  2
  0%
  1
  0%
  Još nema komentara.