Popust-32%

3-dijelna vrtna garnitura s jastucima od bagremovog drva siva

  • Šifra: 5QM9K49
4.589,90 kn

3.115,34 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 10-18 radna dana

Ova kutna garnitura ima jednostavan, ali elegantan dizajn i bit će odličan dodatak vašem životnom prostoru. Prikladna je i za unutarnju i za vanjsku uporabu. Ova garnitura napravljena je od masivnog bagremovog drva koje je premazano bojom radi...

Pročitaj više
Šalje: home-shop
Sigurna kupovina
Opis

Ova kutna garnitura ima jednostavan, ali elegantan dizajn i bit će odličan dodatak vašem životnom prostoru. Prikladna je i za unutarnju i za vanjsku uporabu.

Ova garnitura napravljena je od masivnog bagremovog drva koje je premazano bojom radi dugotrajnosti. Uključeni jastuci i jastučići napravljeni su od visokokvalitetne, vodootporne tkanine i gusto podstavljeni za maksimalnu udobnost. Sastavljanje je jednostavno.

Isporuka uključuje dva dvosjeda, dva jastuka za dvosjed, jednu kutnu sofu, jedan jastuk za kutnu sofu i devet jastučića.

Boja: Siva i krem bijela Materijal sofe: Masivno bagremovo drvo s premazom od boje Materijal jastuka i jastučića: Vodootporna tkanina Dimenzije dvosjeda: 155 x 65 x 86 cm (Š x D x V) Dimenzije kutne sofe: 65 x 65 x 86 cm (Š x D x V) Visina sjedala od tla (bez jastuka): 40 cm Veličina jastuka: 45 x 45 cm (D x Š) Debljina jastučića sjedala: 6 cm Pogodno za unutarnju i vanjsku uporabu Jednostavno sastavljanje Isporuka uključuje: 2 x Dvosjed 1 x Jastuk za dvosjed 1 x Kutna sofa 1 x Jastuk za kutnu sofu 9 x Jastučića Tkanina: Poliester: 100% Broj paketa: 4