Popust-19%
Remington sušilo za kosu D5710 slika 1
Remington sušilo za kosu D5710 slika 2
Remington

Remington sušilo za kosu D5710

  • Šifra: 5QZ365A
209,00 kn

169,00 kn

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 4-8 radnih dana

Ovo snažno, ali nježno sušilo za kosu pruža izvedbu od 2200 W, no s manje topline, što znači da se sušenje vaše kose može izvesti brzo, bez brige o toplinskom oštećenju.

Pročitaj više
Opis
S Thermacare Pro 2200 možete brzo osušiti kosu s manje topline*, sa zaštitom koju želite, bez ugrožavanja stila.Ovo snažno, ali nježno sušilo za kosu pruža izvedbu od 2200 W, no s manje topline, što znači da se sušenje vaše kose može izvesti brzo, bez brige o toplinskom oštećenju. Elegantno matirano sušilo za kosu ne samo da izgleda sjajno, već ima i keramičku rešetku s ionima koja osigurava ravnomjernu raspodjelu topline i pruža antistatički učinak. To znači da možete jednostavno kontrolirati sušenje kose, što će vam pružiti glatku, sjajnu i zaštićenu kosu. Stražnja rešetka također se može ukloniti i lako se čisti pa održavanje nikad nije bilo lakše.Kliznim podešavanjem možete odabrati između tri postavke topline i dvije postavke brzine, tako da možete otkriti pravu temperaturu i protok zraka za vas. Funkcija hladnog puhanja zraka pomaže vam da fiksirate svoju frizuru kako biste spremno izašli i pokazali svijetu koliko ste ozbiljni.Thermacare Pro 2200: Za vaš cool, sabrani stil.

2200 W snage / 80 km/h brzina protoka zraka

Snažno, no nježno sušilo od 2000 W; s jednakom brzinom sušenja kao sušilo od 2200 W, ali s manje topline za veću zaštitu.

Keramička rešetka s ionima za ravnomjernu raspodjelu topline i antistatičkim učinkom

Tanki koncentrator zraka

Klizno podešavanje za odabir postavki s 3 topline / 2 brzine

Puhanje hladnog zraka za učvršćivanje frizure

Ušica za vješanje sušila

Stražnja rešetka se lako skida i čisti

2+1 godina jamstva (za dodatnu godinu jamstva potrebno je obaviti registraciju proizvoda online)

Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca