Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
FairyWill FW507 Plus sonična električna četkica za zube slika 1
FairyWill FW507 Plus sonična električna četkica za zube slika 2
FairyWill FW507 Plus sonična električna četkica za zube slika 3
FairyWill logo

FairyWill FW507 Plus sonična električna četkica za zube

(124)

Šifra proizvoda: 6M2DN6D

Trenutno nedostupno

Zaslijepite sve blistavim osmijehom ! FairyWill FW507 Plus sonična električna četkica za zube s nastavcima

Pročitaj više

Slični proizvodi

FairyWill FW507 Plus sonična četkica za zube

FairyWill FW507 Plus sonična četkica za zube koju je odobrila ADA generira vibracije do 40 000 u minuti i nudi 5 načina rada za odabir. Također je opremljena pametnim mjeračem vremena od 2 minute. Njegova dugotrajna baterija omogućuje do 30 dana korištenja s jednim punjenjem. Također dolazi sa zamjenjivim vrhovima, zaštitnim omotom i kutijom za nošenje.

 Još temeljitije čišćenje

Visoka frekvencija vibracija daje FW507 Plus soničnoj četkici za zube temeljito čišćenje u samo 2 minute! Također ima pametni mjerač vremena koji vam daje kratku pauzu svakih 30 sekundi kako bi vas podsjetio da promijenite područje usta koje četkate. Nakon 2 minute, četkica za zube će se automatski isključiti.

 5 načina rada na izbor

Prilagodite djelovanje četkice za zube svojim potrebama. Uređaj nudi 5 načina rada na izbor. Clean je savršen za svakodnevnu upotrebu, dok će se White riješiti i najtvrdokornijih naslaga i mrlja. Način rada za masažu masira vaše desni, a način rada za poliranje polira vaše prednje zube. Dostupan je i nježni način rada Sensitive.

 Vodootporan

Koristite četkicu za zube pod tušem ili kadom bez brige. IPX7 je vodootporan. Također ga možete sigurno oprati pod tekućom vodom nakon svake uporabe, produžujući mu vijek trajanja i smanjujući rizik od razmnožavanja bakterija.

 Uključeni izmjenjivi vrhovi

Set uključuje 8 izmjenjivih vrhova četkice za zube. Možete ih podijeliti članovima svoje obitelji ili ih zadržati za sebe kao rezervu. Ne morate se sjetiti ni zamijeniti ih! Nakon nekog vremena, obojene čekinje vrha će početi blijedjeti, što znači da ga trebate baciti i staviti novi.

 Dugo trajanje

Ova četkica za zube opremljena je dugotrajnom baterijom koja vam omogućuje da savršeno služi do 30 dana s jednim punjenjem. Potrebno je oko 4 sata da se napuni. Uređaj podržava raspon napona od 110-240V, što znači da ga možete jednostavno spojiti ne samo na obični mrežni punjač, ​​već i na powerbank ili laptop...

 Uključeno u pakiranju 
  • Sonična četkica za zube
  • Izmjenjivi vrhovi * 8
  • Poklopac vrha
  • Kutija za četkicu 
Trenutno nedostupno
Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 124 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Omjer cijene i kvalitete odličan, više od očekivanog.

Anonimni kupac29.01.2023.

super

Mihaela Škalić30.09.2022.