Thumbnail 1
Potkošulja za dojenje Crna XS slika 1
Breastvest logo

Potkošulja za dojenje Crna XS

Šifra proizvoda: 6M4MJ36

Cijena

18,45 €139,01 kn

Cijena sadrži PDV

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal

  Potkošulja za dojenje inovativno je rublje posebno osmišljenog dizajna, te provjerene i dokazane funkcionalnosti od strane mama koje doje.

  Pročitaj više

  Potkošulja za dojenje kreirana je iz potrebe kako bi se izbjeglo nošenje nepraktičnih topića, rastezanje vratnih izreza majica te spriječila nelagoda izlaganja trbuha prilikom dojenja. Također, s potkošuljom za dojenje svi odjevni predmeti postaju praktični za dojenje, s dodatnim rješenjem za mame koje žele izbjeći izlaganje trbuha tom prilikom. Ukratko, s potkošuljom za dojenje mame su uvijek odjevene.

  Dizajnirana da točno pristaje ispod grudnjaka za dojilje, potkošulju za dojenje učvršćuju posebno kreirane naramenice i udoban dio koji pokriva post trudnički trbuh. Pruža majkama nježan podupirujući sloj donjeg rublja bez šavova te diskreciju i samopouzdanje dok doje svoje bebe. Budući da potkošulja za dojenje omogućava da se gornji dijelovi donjeg rublja podignu bez ikakvog izlaganja dijelova tijela kojeg mame nerado pokazuju, ni izbor svakodnevne odjeće više nije ograničen njihovom željom i potrebom da i odijevanje prilagode dobrobiti svojih beba. 

  Potkošulja za dojenje je izrađena od 95% viskoznih i 5% elastanskih vlakana. Uz odlične recenzije u tisku i on-line (izbor je otisnut na pakiranju), slijede i sjajne preporuke  Holly Willoughby i Allison Hammond na ITV1 u emisiji This Morning, te preporuke koje usmeno jedna drugoj prenose na tisuće majki diljem Velike Britanije ali i u drugim zemljama. Dizajn potkošulje za dojenje zaštićen je u Europi, Australiji i Kini i nositelj je registriranog zaštitnog znaka (TM)

  • Može se koristiti tijekom i nakon trudnoće
  • Oblikovana da udobno pristaje ispod grudnjaka za dojilje
  • Izrađena od 95% viskoznih i 5% elastanskih vlakana
  • Periva u stroju za rublje
  • Srebrna medalja - Loved by Parents Awards 2015 - Best Feeding Accessory
  • Srebrna medalja - Bizzie Baby 
  • U užem izboru za nagradu - Mother and Baby Awards 2010 - Best Product for Breastfeeding
  • U užem izboru za nagradu - Practical Parenting Awards 2010 - Breastfeeding Category

  Potkošulja za dojenje oglašava se u emisiji This Morning Breastvest GB

  Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

  DinersVisaMasterCardMaestroKEKS PayPaypal