Popust-20%
Odstranjivač plijesni slika 1
Astonish

Odstranjivač plijesni

  • Šifra: 93EQ9M
68,00 kn

54,40 kn

48,96 kn

Cijena s dodatnih 10% popusta za plaćanje Mastercard ili Maestro karticama Zagrebačke banke. Saznaj više

Popust traje još::

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

Superioran proizvod koji uklanja crne naslage i plijesan bez trljanja ili ribanja. Pogodan za uporabu na PVC stolariji, plastičnim i staklenim stijenama tuševa, plastičnim zavjesama, emajliranim kadama, fugama i keramičkim pločicama te silikonskom...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

ASTONISH ODSTRANJIVAČ PLIJESNI superioran je proizvod koji uklanja crne naslage i plijesan bez trljanja ili ribanja. Pogodan za uporabu na PVC stolariji, plastičnim i staklenim stijenama tuševa, plastičnim zavjesama, emajliranim kadama, fugama i pločicama, silikonskom kitu i betonu.

Upute za upotrebu:Poprskajte direktno na površinu. Ostavite da djeluje 3-4 minute, pa isperite ili obrišite vlažnom krpom. Ponoviti po potrebi.

Izbjegavati kontakt na vinilu, gumi, oštećenim obojenim dijelovima, aluminiju, bakru, mjedi, kromu, pozlaćenim površinama, lakiranom drvetu, oštećenom emajlu i neglaziranim keramičkim pločicama. Obrisati odmah, ako dođe u kontakt sa tim površinama. Ne primjenjivati na tkaninama, odjeći, tepisima i tapeciranom namještaju jer se mogu pojaviti oštećenja. Sredstvo može curiti na okomitim površinama. Po potrebi nanesite na mekanu, vlažnu krpicu i aplicirajte kružnim pokretima da izbjegnete curenje sredstva. Sadrži izbjeljivač. Za dulju upotrebu koristite gumene rukavice. Operite ruke nakon upotrebe.

ČUVATI IZVAN DOHVATA DJECE. Nadražuje oči i kožu. U kontaktu s kiselinom isparava otrovni plin (klor). Ne udisati isparavanja. Izbjegavati kontakt s očima i kožom. U slučaju kontakta sa očima, isprati sa vodom. U slučaju gutanja, potražite medicinsku pomoć i pokažite etiketu ili kutiju. U slučaju kontakta sa kožom, isperite vodom. Operite ruke nakon upotrebe. Ne udisati isparavanja. Ne miješati sa ostalim kućanskim sredstvima. Čuvati odvojeno od kiselina.

Proizvodi: Astonish, Engleska