Curaprox Set White is Black slika 1
Curaprox Set White is Black slika 2
Curaprox Set White is Black slika 3
Curaprox

Curaprox Set White is Black

  • Šifra: 9J3G9M
Trenutno nedostupno

Curaprox Set White is Black
Zubna pasta Curaprox White is Black
Crna zubna pasta za izbjeljivanje White is Black odstranjuje obojenost zubi – sadrži aktivni ugljik koji apsorbira čestice koje uzrokuju obojenost zubi i nježno ih otklanja, pritom ne...

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

Curaprox Set White is Black

Zubna pasta Curaprox White is Black

Crna zubna pasta za izbjeljivanje White is Black odstranjuje obojenost zubi – sadrži aktivni ugljik koji apsorbira čestice koje uzrokuju obojenost zubi i nježno ih otklanja, pritom ne oštećujući zubnu caklinu. Struktura nanohidroksiapatita je slična strukturi zubne cakline, stoga prisutnost nanohidroksiapatita u zubnoj pasti pomaže stvaranju zaštitnog sloja na zubima štiteći tako zubnu caklinu.

Zubnoj pasti White is Black su dodana tri enzima (laktoperoksidaza, glukoza oksidaza i amiloglukosidaza), koji poboljšavaju antibakterijsku i antivirusnu funkciju sline. Pomažu pri otklanjanju osjećaja suhih usta. Zajedno s 950 ppm natrij fluorida štite od kvarenja zubi pružajući dvostruku zaštitu od nastanka karijesa.

Aktivni sastojak Prestige Sparkling Blue® na zubima stvara transparentni sloj koji smanjuje žuto obojenje zubi i na taj način održava bjelinu zubi bez upotrebe kemijskih tvari.

Crna zubna pasta White is Black je nježno blagog okusa, s eteričnim uljima limete i mentola. Namjenjena je za svakodnevnu upotrebu i za sve osobe starije od 6 godina.

Ne sadrži štetne sastojke kao što su: SLS (natrijlaurilsulfat - sredstvo za pjenjenje koje je često prisutno u sredstvima za čišćenje, šamponima, gelovima za tuširanje,..), triklosan, kao ni plastične čestice. Upotrebom zubne paste bez štetnih sastojaka smanjuje se nadraženost sluznice usta, a time i mogućnost nastanka afti.

Zubna četkica Curaprox CS 5460
Zubna četkica Curaprox CS 5460 sadrži 5460 ultrafinih CUREN® vlakana promjera 0,1 mm, koji dosežu i do najteže dostupnih mjesta. Mala i kompaktna glava s osmerokutnim držačem najučinkovitije pomaže pri uklanjanju zubnih naslaga sa svih zubnih površina, kao i u prostorima između zuba i desni.

Savjet za korištenje

  • za optimalno djelovanje pastu za zube koristiti s Curaprox CS 5460 ultra soft četkicom za zube
  • nije potrebno ispirati nakon upotrebe

Sadržaj pakiranja

  • 1 zubna pasta za izbjeljivanje Curaprox White is Black, 90 ml
  • 1 zubna četkica Curaprox CS 5460 ultra soft sa zaštitnim poklopcem