Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Black Friday
-4%
Renewd Apple Watch Series 5 40 mm, siva slika 1
Renewd Apple Watch Series 5 40 mm, siva slika 2
Renewd Apple Watch Series 5 40 mm, siva slika 3
Renewd Apple Watch Series 5 40 mm, siva slika 4
Renewd logo

Renewd Apple Watch Series 5 40 mm, siva

Šifra proizvoda: 9KJQ2X6

Trenutno nedostupno

Zaslon: 1.57“

Rezolucija: 324x394

Baterija:296 mAh

Kompatibilnost: Android i iOS

Materijal: Staklo + okvir od nehrđajućeg čelika

Pročitaj više

Renewd uređaji sadrže 100% originalne dijelove i 2 godine jamstva.

Watch Series 5 sadrži cijeli niz vrhunskih značajki koje će tvom svakodnevnom životu pružiti potpuno novu dimenziju. Uz ugrađen kompas i GPS sustav uvijek ćeš znati gdje si, a također možeš vidjeti i nadmorsku visinu. ECG aplikacija prati rad tvog srca i upozorava te ukoliko su uočene bilo kakve nepravilnosti. Tu su i aplikacije za praćenje menstrualnog ciklusa, razine buke koja se trenutno nalazi oko vas i disanja koja vas vodi kroz vježbe pravilnog disanja.

Prati svoje zdravlje i još mnogo više uz Renewd Apple Watch Series 5 pametni sat. Pametni sat prikazuje i dnevnu razinu kretanja kroz 3 različite metrike: Pokret, Tjelovježba i Mirovanje. Metrike se prikazuju u obliku tri prstena koji prate tvoj napredak svaki dan i drže te motiviranim.

Retina LTPO OLED Always-on zaslon koji nikad ne spava, tako da vrijeme i ostale informacije koje su ti potrebne možeš uvijek vidjeti bez podizanja ruke ili dodirivanja zaslona. Always-on zaslon maksimalno štedi bateriju tako da kada je sat neaktivan smanjuje svjetlinu i razinu osvježavanja koja se automatski povećava kada podigneš ruku ili dotakneš zaslon.

Renewd Apple Watch 5 tankog i elegantnog dizajna savršeno pristaje u svakoj prilici bez obzira baviš li se sportom ili si na službenom sastanku. Profinjeno kućište pravokutnog oblika izrađeno je od aluminija, a za tvoj zglob pričvršćeno je izdržljivim sportskim remenom od fluoroelastomera koji daje mekan i ugodan osjećaj na ruci čak i kod dugotrajnog nošenja.

Sat ima ugrađenu opciju povezivanja na mobilnu mrežu tako da možeš zvati, odgovarati na mailove, slati poruke – bez mobitela. Ostani povezan uz Renewd Apple Watch Series 5!

Trenutno nedostupno