Thumbnail 1
Thumbnail 2
Thumbnail 3
Thumbnail 4
Thumbnail 5
Thumbnail 6
Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124  slika 1
Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124  slika 2
Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124  slika 3
Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124  slika 4
Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124  slika 5
Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124  slika 6
Braun logo

Braun IPL za uklanjanje dlačica PL1124

Šifra proizvoda: 9KJV2MG

Cijena

2.499,90 kn331,79 €

Cijena sadrži PDV

  • Besplatna dostava!

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

Braun IPL Silk·expert Mini PL1124, najnovija generacija IPL uređaja za žene, dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica, bijeli, s putnom torbicom, kompaktna veličina praktična kad ste u pokretu; jednostavno, sigurno i učinkovito rješenje
● Brz, jednostavan i nježan IPL tretman za vidljivo manje dlačica u samo 3 mjeseca¹ u udobnosti vašeg doma.
● Ovaj IPL uređaj za uklanjanje dlačica nježan je prema koži, što je i klinički testirano. Poseban senzor prilagođava intenzitet energije nijansi kože.
● Optimalna snaga za svaki dio tijela zahvaljujući senzoru SkinPro (SensoAdapt™) s tehnologijom za neprekidno automatsko prilagođavanje nijansi vaše kože, poput one koja se koristi u salonima.
● Kompaktan i praktičan, u mini formatu. Dolazi s putnom torbicom pa ga je lakše koristiti kad putujete ili ste u pokretu.
● Vitko kućište: za udobno držanje, bolju kontrolu i lako rukovanje.
¹pod uvjetom da se pridržavate rasporeda tretmana; rezultati se mogu razlikovati od osobe do osobe

Pročitaj više

Silk·expert Mini je brz, jednostavan i nježan IPL uređaj za uklanjanje dlačica kod žena. Za vidljivo manje dlačica u samo 3 mjeseca.¹ Zahvaljujući tehnologiji SkinPro (SensoAdapt™), automatski se i kontinuirano prilagođava nijansi vaše kože kako bi osigurao optimalnu ravnotežu između brzih rezultata i nježnosti prema koži, za dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica u udobnosti vašeg doma. Nema kompliciranih postavki, lako se koristi. Kompaktan dizajn za lako rukovanje. Putna torbica čini ga praktičnim i kad ste u pokretu. 


Sadržaj pakiranja:

  • 1x Silk·expert Mini
  • 1x siva putna torbica
  • 1x brijač Venus 


Tehnologija SkinPro (SensoAdapt™)2 


Nitko od nas nema istu, ujednačenu nijansu kože na cijelom tijelu, pa senzor SkinPro (SensoAdapt™) (s UV zaštitom) neprekidno očitava nijansu kože i automatski prilagođava intenzitet svakog bljeska različitim dijelovima tijela. 


²Istu tehnologiju koriste i uređaji marke Cyden.


Prilagođava tretman svim dijelovima tijela

Precizan i temeljit na svakom dijelu tijela. Tretirajte uža područja poput lica, pazuha ili bikini zone, kao i veće površine poput bedara. 


Snažno, ali i nježno

Nježno ali moćno dugotrajno vidljivo uklanjanje dlačica u udobnosti vašeg doma. Ovaj IPL uređaj neprekidno očitava nijansu vaše kože i automatski prilagođava intenzitet bljeskanja kako bi osigurao optimalnu ravnotežu učinkovitosti i nježnosti.


Vidljivi rezultati za 3 mjeseca1

Klinički dokazano smanjuje broj vidljivih dlačica za samo 3 mjeseca1. Moć koju pruža IPL.


Doznajte je li IPL tehnologija prikladna za vas

IPL tehnologija je najučinkovitija na svijetlim do srednje tamnim nijansama kože s dlačicama u rasponu od prirodno svijetlih do tamnosmeđih ili crnih. Međutim, nije učinkovita na izuzetno svijetlim, crvenim, sivim ili bijelim dlačicama čija manja količina melanina ne upija svjetlosnu energiju.


3 razine intenziteta

Ovaj IPL uređaj ima 3 razine intenziteta koje će se pobrinuti da intenzitet svjetlosti bude prikladan za vašu nijansu kože. To vam pruža savršenu ravnotežu za dugotrajne rezultate u udobnosti vašeg doma.  


Bljeska svakih 0,6 sekundi

Ovaj IPL uređaj neprekidno oslobađa bljeskove u brzom ritmu za lako klizanje po koži i manje propuštenih mjesta. Način rada zvan „klizanje“ preporučuje se za tretman većih površina poput nogu.


Pouzdana snaga eliminiranja dlačica

IPL uređaj s do 300.000 bljesaka osigurava oko 16 godina uklanjanja dlačica s tijela i lica, bez potrebe za zamjenom lampe.


Kompaktan i lagan dizajn

Vitko kućište osmišljeno je za lako rukovanje jer savršeno sjedi u ruci. Spremite uređaj u njegovu putnu torbicu i ponesite ga sa sobom kako biste ga mogli koristiti bilo kad i bilo gdje. 


Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 5-10 radnih dana

Specifikacija
Jamstvo24 mjeseca

Istraži više