Trampolin Sport Best 366 cm

  • Šifra: 9KM6JQD

2.860,00 kn

Besplatna dostava!

Dostupno odmah! Dostava kroz 3-6 radna dana

Sigurna kupovina
Opis

Trampolin u vrtu potaknut će i male i velike na fizičku aktivnost, zabavu i druženje.


Kvalitetu, udobnost i izdržljivost trampolina omogućuje:

promjer 366 cm

visina platforme 89 cm

visina mreže 190 cm

oslonac konstrukcije na tri dvostruke noge

72 opruge dimenzija 3,0 x 25 x N30 x L165 mm

stupovi prekriveni mekom pjenom

ljestve koje olakšavaju ulazak u trampolin

mreža osigurana patentnim zatvaračem i dvostrukom kopčom

najkvalitetniji materijali: palica od PP plastike (polipropilen), PE mreže (polietilen), narančaste PVC folije (polivinil klorid)

mreža koja počinje od tla sprečavajući ulazak pod palicu kada je koristi druga osoba

Sport Best trampolin je višenamjenska oprema - možete ga podijeliti na dva načina. Kako bi se povećala razina sigurnosti, montirajte mrežicu unutar konstrukcije - spriječit će se kontakt skakanja s stupovima i oprugama, čime se smanjuje opasnost od ozljeda. Međutim, ako želite više prostora za skakanje, tako da nekoliko ljudi može igrati u isto vrijeme, sastavite strukturu spajanjem mreže izvana - stavite je izravno na stupove zaštićene od pjene.


Također, konstrukcija je izrađena od najkvalitetnijih certificiranih materijala, što ga čini otpornim na koroziju ili nepovoljne vremenske uvjete. Pažljivo odabran broj opruga odgovoran je za dinamičnost skokova i visoku snagu odskoka, dok ukupna visina mreže omogućuje ludost bez straha od ispadanja. U njegovoj konstrukciji nalazi se posebna torba za cipele, što olakšava njihovo skladištenje tijekom igranja. Ugradnja palice je vrlo jednostavna - samo presavijte konstrukciju čeličnim okvirom i nogama, pričvrstite palicu i opruge, kao i mrežu i ljestve - upute uključene u set će olakšati zadatak.


Pro Sport trampolin jamči uspješnu igru ​​svim korisnicima čija težina ne prelazi 160 kg. Ovaj trampolin namijenjen je svim skakačima - djeci iznad 3 godine i odraslima. Za njegovu proizvodnju korišteni su visokokvalitetni certificirani materijali koji jamče sigurnu i udobnu vježbu za cijelu obitelj. Konstrukcijski elementi sportske palice pakirani su u kartonske kutije, što olakšava spajanje svih dijelova. Sastavljanje trampolina je jednostavno, set ima CE certifikat.