Autan Protiv kuhinjskih moljaca slika 1
Autan logo

Autan Protiv kuhinjskih moljaca

(2)

Šifra proizvoda: 9KQ2V96

Cijena

49,99 kn

Dostupno odmahDostava kroz 1-3 radnih dana

Moguća dostava danas na području Zagreba

Autan® Protiv kuhinjskih moljaca otkriva kuhinjske moljce koji napadaju proizvode kao što su: žitarice, sušeno voće, orašasti plodovi, sjemenke, tjestenina i riža, kakao, začini, suha hrana za kućne ljubimce. Ljepilo na proizvodu služi za hvatanje insekata.

Pročitaj više

Autan® Protiv kuhinjskih moljaca otkriva kuhinjske moljce koji napadaju proizvode kao što su: žitarice, sušeno voće, orašasti plodovi, sjemenke, tjestenina i riža, kakao, začini, suha hrana za kućne ljubimce. Ljepilo na proizvodu služi za hvatanje insekata. Djelotvoran je do 8 tjedana. Bez mirisa. 

Upute za uporabu:

 1. Otvorite vrećicu i izvadite proizvod. 2. Odstranite crvenu traku sa stražnje strane proizvoda i postavite klopku (npr.u ormar gdje se nalazi hrana). 3. Odlijepite zaštitnu foliju s prednje strane kako biste aktivirali proizvod.  Koristite najmanje 1 klopku za svaki ormar. U veće ormare ili smočnice postavite dva komada. Zamijenite klopku kada se napuni moljcima ili nakon 8 tjedana. Kada se jednom moljci pohvataju, uklonite sve namirnice iz ormara i bacite ih. Kada odlučite zamijeniti klopku novom, uklonite sve namirnice iz ormara i bacite ih. Prazne ormare očistite deterdžentom i vodom. Klopku bacite s ostalim kućnim otpadom. 

Bez mirisa

Djelotvorano do 8 tjedana

Ocjene kupaca

5,00 / 5
ukupno 2 ocjene
5
100%
4
0%
3
0%
2
0%
1
0%

Odličan proizvod! Djelotvoran i praktičan!

Nikolina22.04.2021.