Gymbeam Liquid Chalk 250 ml (tekuća kreda) slika 1
Gymbeam

Gymbeam Liquid Chalk 250 ml (tekuća kreda)

  • Šifra: A3KRK9

99,00 kn

Dostupno odmahDostava kroz 2-5 radnih dana

tekuća kreda
pojačava snagu stiska
smanjuje znojenje
ne ostavlja mrlje na odjeći i opremi
lagana primjena

Pročitaj više
Sigurna kupovina
Opis

LIQUID CHALK (TEKUĆA KREDA) sadrži jedinstvenu formulaciju magnezijevog karbonata koji se suši u roku nekoliko sekundi te smanjuje znojenje, pojačava snagu stiska te smanjuje klizavost.


Ovaj proizvod možete zamisliti kao rukavice u tekućem obliku. Ne samo da se lagano nanosi već nemamo stalne poteškoće kao kod npr. standardnih rukavica poput konstantnog ponovnog zatezanja i podešavanja. Ova jedinstvena formulacija je izrazito svestrana te je prikladna za sve sportove, treninge ili aktivnosti u kojima je stisak od izrazitog značaja. Neki od sportova u kojima je primjerena primjena tekuće krede su dizanje utega, penjanje po stijenama (free climbing), ragbi, gimnastika, atletika itd..


Za razliku od krede u prahu ova formulacija ne ostavlja nikakve mrlje na odjeći ili na opremi za vježbanje, dovoljno je jedno nanošenje za cijeli trening, a lagano se ispire običnim sapunom i vodom.


GYMBEAM je Njemački brand koji predstavlja novi moment i kvalitetu u svijetu dodataka prehrani. U njega su ugrađeni njemačka precizna tehnologija u kombinaciji sa sirovinama i sastojcima porijeklom isključivo iz EU zemalja. 


SASTAV

Magnezijev karbonat, alkohol, zgušnjivač, miris


NAČIN PRIMJENE

Nanesite na ruke ili noge prema potrebi. Nakon uporabe proizvod isperite sapunom i vodom. Prije prve primjene nanesite tekuću kredu na malo područje kože kako biste provjerili kožnu reakciju. Ako dođe do nadražaja kože, prekinite primjenu i obilno isperite ostatke proizvoda sapunom i hladnom vodom.


UPOZORENJA

SAMO ZA VANJSKU PRIMJENU! Ne preporučuje se nanošenje na oštećenu kožu. Nije za oralnu primjenu. Ne koristiti ako ste preosjetljivi na bilo koji od sastojaka proizvoda.