Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 1
Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 2
Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 3
Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 4
Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 5
Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 6
Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods slika 7
InnovaGoods

Punjivi Osvježavajući Jastuk InnovaGoods

  • Šifra: ADA6N4

139,99 kn

Dobavljivo po narudžbi! Dostava kroz 7-13 radna dana

Uživajte u prednostima novog Punjivog Osvježavajućeg Jastuka InnovaGoods Wellness Relax! Ovaj praktični jastuk na vodeno punjenje služi kao dugotrajni osvježavajući jastuk. Što je v...

Pročitaj više
Šalje: Bazzar
Sigurna kupovina
Opis

Uživajte u prednostima novog Punjivog Osvježavajućeg Jastuka InnovaGoods Wellness Relax! Ovaj praktični jastuk na vodeno punjenje služi kao dugotrajni osvježavajući jastuk. Što je voda kojom je punjen hladnija, bolji je i trajniji učinak hlađenja. Osim toga, može se na nekoliko minuta staviti u hladnjak kako bi učinak hlađenja bio bolji. Ovaj je jastuk vrlo udoban i mekan, savršen za odmor i opuštanje. Idealan je za spavanje za vrijeme vrućih ljetnih noći ili za otklanjanje glavobolje, vrućice ili stresa.

Dva lica (PVC i materijal vrlo mekan na dodir)Punjiv hladnom vodomHladiti u hladnjakuFunkcionalan i lagan dizajn jednostavan za rukovanjeJednostavan za korištenje, prenošenje i spremanjeZa izravan kontakt ili prekrivanje jastučnicomDimenzije cca: 52 x 35 cmPakiranje na 24 jezika (engleski, francuski, španjolski, njemački, talijanski, portugalski, nizozemski, poljski, mađarski, rumunjski, danski, švedski, finski, litavski, norveški, slovenski, grčki, češki, bugarski, hrvatski, slovački, estonski, ruski, latvijski)

Istraži više