Popust-30%
Čarolija pozitivnog razmišljanja slika 1
V.B.Z.  logo

Čarolija pozitivnog razmišljanja

Šifra proizvoda: AXA9R3E

Redovna cijena

99,00 kn

Akcijska cijena

69,30 kn

Ušteda

29,70 kn (-30%)

Akcija traje još:

65,84 kn

Cijena s dodatnih 5% popusta uz promo kupon JESEN

Dobavljivo po narudžbiDostava kroz 3-6 radnih dana

Milijuni ljudi širom svijeta poboljšali su kvalitetu svojih života zahvaljujući knjizi Čarolija pozitivnog razmišljanja.

Pročitaj više
Dr. David J. Schwartz, jedan od najvećih motivacijskih stručnjaka ikad, pomoći će i vama da budete uspješniji u svom poslu, zarađujete više i – što je najvažnije – budete zadovoljni sobom.
Čarolija pozitivnog razmišljanja donosi pomno osmišljen program i mnoštvo prokušanih praktičnih ideja, tehnika i načela koji će vam omogućiti da iskoristite golemu moć pozitivnog načina razmišljanja i ponašanja koji vode do osobnog i poslovnog uspjeha. Otkrit ćete ne samo što vam je činiti, već ćete jasno uvidjeti kako svako pojedino načelo možete primijeniti na stvarne životne situacije i probleme.
Ova knjiga poučit će vas kako se donose ispravne odluke i izbjegavaju negativne misli te vas potaknuti da si postavite ambiciozne ciljeve kako biste bili uspješni u svim životnim sferama.
Vjerujte u svoj uspjeh i uspjet ćete · Pobijedite strah od neuspjeha · Izgradite samopouzdanje · Razmišljajte ambiciozno · Razmišljajte kreativno · Ideje provodite u djela · O drugim ljudima razmišljajte na ispravan način · Poraz pretvorite u pobjedu · Postavljajte si visoke ciljeve kako biste napredovali · Razmišljajte poput vođe.
Specifikacija
ISBN9789535201304
Uvezmeki
Format14 x 20
Biblioteka1000 cvjetova
Ime autoraDavid Joseph Schwartz
Broj stranica324
Godina izdanja2019